Cheile Tisitei & Minunile din Muntii Buzaului. 25–26 iul. 2020

Cheile Tisitei & Minunile din Muntii Buzaului. 25–26 iul. 2020

Raiul in stil Vrancean – locurile de inspiratie ale Baladei Miorita

Atractiile Excursiei si avantajele dumneavoastra:

– Rezervatia de pini Galaciuc
– Cascada Putna
– Cheile Tisitei
– Lepsa
– Trovantii de la Bozioru
– Vulcanii Noroiosi
– Vizitarea locurilor turistice mai putin cunoscute, locuri care au creeat adevarate legende in cultura populara
– Aceasta excursie poate fi achitata cu vouchere de vacanta / carduri de vacanta

Masuri de Protectie:

– Excursia noastra se desfasoara in aer liber si are caracter de drumetie foarte usoara
– Autocarele/ midiautocarele cu care calatorim sunt dezinfectate zilnic, sunt spatioase si lejere
– La bordul autocarelor/ midiautocarelor avem dezinfectanti de maini pusi la dispozitia dumneavoastra
– Avem grija ca turistii participanti la excursii sa nu provina din zonele cu risc epidemiologic

Recomandare : pentru economisirea timpului dumneavoastra si pentru a evita deplasarile inutile, va recomanda sa efectuati plata prin banca: on line, sau la bancomate pentru detinatorii de card Alpha Bank sau Transilvania, sau depunere directa in contul agentiei.

Tarif : 360 lei/persoana

Perioada Ora plecare
25 – 26 iul. 2020 06:30 – la Dealul Patriarhie
Raul Tisita a sapat un canion intre muntele Tisaru Mare si dealul Rapa Caprei. Ajunsi aici, ramanem uimiti de vaile inguste, drumul aventuros, care traverseaza stanci, ape sau trece pe langa pereti de stanca, aproape verticali.
Lungimea rezervatiei Cheile Tisitei este de 4,5 km cu altitudinea de 850 de metri.
Floarea de colt infloreste in iulie-august pe Altarul Tisiţei, iar alte specii floristice deosebite sunt trandafirul de munte, izmisoara, sanzienele de munte, ciubotica ursului, papucul doamnei.
Excursia noastra in aceasta rezervatie ne da prilejul sa vedem locul in care traiesc 853 de specii de insecte (527 dintre insecte fiind fluturi). Tot aici traieste o pasare de dimensiuni mici, numita fluturasul de stanca.
Respiram, dupa perioada de stat in casa, cel mai curat aer din Rezervatia de pini Galaciuc.
Nici zona Buzaului nu se lasa mai prejos cand vine vorba de obiective turistice cum sunt Babele de la Ulmet, Trovantii de la Bozioru care au forme de OZN-uri, sau topogane, sau scaune, care datorita acestor forme si au dat nastere numeroaselor legende, sau Vulcanii Noroiosi.

Servicii incluse :
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile
– Cazare 1 noapte pensiune 2* sau 3*- camere cu doua sau 3 paturi, grup sanitar propriu
– Mic dejun
– Cina
– Ghid autorizat insotitor de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Mesele nementionate si cheltuielile personale

Ziua I: La ora 06:30 se pleaca de la baza Dealului Mitropoliei si la ora 06:10 din fata Magazinului Bucur Obor. Rezervatia de pini Galaciuc este sursa de seminte de pin silvestru, este singura rezervatie de pin silvestru din Europa.
Continuam cu frumoasa si micuta Rezervazie Cascada Putnei, declarata in 1973 Monument al Naturii. Cascada are 80m lungime, cu mai multe caderi de apa pe tot parcursul. Intram apoi in Rezervatia Naturala Cheile Tisitei, care se intind pe o lungime de 8 km.
Dupa toate aceste vizite absolut unice, seara ne indreptam catre Lepsa, cazare si cina cu program de divertisment, muzica si dans.

Ziua II: Dupa micul dejun, ne gandim deja la Babele de la Ulmet, aceste formatiuni gigantice, care au luat nastere in mii de ani si care au forme atat de ciudate, Trovantii de la Bozioru, din padurea fermecata, toate sunt locuri incarcate de mister, care fascineaza prin forma si marimile lor.
Vulcanii Noroiosi ne asteapta sa-i exploram, intreg platoul vulcanic ofera senzatia de selenizare iar noi suntem curiosi si nerabdatori sa prindem cea mai reusita poza cu vulcanul care erupe.
Intoarcerea catre casa vine cu amintirea acestor zile minunate, cu natura perfecta, in care ne-am incarcat bateriile pana la urmatoarea excursie. Sosire in Bucuresti la orele serii.

Atentionare : Programul are caracter de drumetie de ~ 2 ore in care se preteaza incaltaminte adecvata drumetiilor, rucsacel cu apa, eventual si pelerina.

Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
* Copii in varsta pana la 12 ani au reducere doar la cazare
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :
– Masurile de igiena a mainilor si a incaltamintei sunt o prioritate si ne vom ingriji de acest aspect in permanenta pe toata durata excursiei
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).
– Nominalizarea hotelurilor / pensiunilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului coordonator de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

*Agentia NU organizeaza partaje*

Dress Code : buna dispozitie sa ne insoteasca pe tot parcursul excursiei !

Conditii de plata / anulare:
– Orice persoana care plateste un avans de 50% din contravaloarea pachetului turistic, este turist inscris la excursie.
– Se va achita diferenta cu 10 zile inainte de plecare.
– Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite care apar si pe contractul cu turistul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.
– La modificare de nume de participanti se aplica o taxa de 10% din costul total al pachetului turistic.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului de 200 lei) se face la momentul rezarvarii.
– Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26