Valentine’s Day: Distractie & SPA. 14-16 feb. 2020

Valentine’s Day: Distractie & SPA. 14-16 feb. 2020

Atractiile excursiei:

– 3 zile in muntii Lotrului, locatie de vis, SPA
– Vizitarea Sibiului
– Distractie, relaxare, rasfat este definitia excursiei
– Seara distractiva cu muzica si dans

Tarif vechi: 155 lei/ zi/ pers. Tarif nou: 105 lei/zi/pers.

Data de plecare : 14-16 feb. 2020

Ora : 07:00 – la Dealul Patriarhiei

Intr-o iarna friguroasa, nimic mai frumos decat relaxare in sauna si jacuzzi. Acestea sunt elementele forte ale periplului nostru din cele 3 zile deosebite, petrecute in decor feeric de munte. Compania partenerilor de excursie, sau a propriilor parteneri dau culoare distractiei.

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Primirea turistilor cu o ceasca de vin fiert
– Cazare cu mic dejun
– Cina festiva de ziua indragostitilor intr-un cadru romantic
– Cina in data de 15 feb
– Ghid autorizat coordonator de grup
– Garantam distractia

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Mesele – altele decat cele mentionate la servicii incluse
– Accesul la Sauna, Jacuzzi si sala de Fitness
– Intrarile la obiective (daca este cazul )

Supp single : 80 lei/zi

Ziua 1. Vineri: Ne intalnim la ora 07:00 la baza dealului Patriarhiei – Piata Unirii. Suntem intampinati de gazde cu o ceasca de vin fiert, iar dupa ce ne cazam, avem program de voie, vizitam complexul, ne relaxam la sauna, la jacuzzi, sau afara la o bulgareala iar seara ne pregatim pentru cina festiva, muzica si dans.

Ziua 2. Sambata: Micul dejun, peisaj si aer proaspat de munte, o cafea aburinda si plecam la Sibiu. Sibiul niciodata nu reusesti sa-l vizitezi in totalitate, asa ca ne propunem sa parcurgem cat mai mult din vechea Cetate, Muzeul Brukenthal este o varianta optionala. Ne intoarcem la Pensiune spre dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cina insotita de muzica, dans, veselie.Cazare Complex Vallachia3*.

Ziua 3. Duminica: Dimineata micul dejun, dupa plac invioare la sala de Fitness sau afara in aerul rece de munte la plimbare sau facem un scurtc traseu de drumetie. Sau putem sa lenevim imaginandu-ne cum este si vara in aceste locuri de poveste,ne trezim din visare propunandu-ne sa revenim si in anotimpul cald. La ora 11:00 predarea camerelor. Autocarul este pregatit sa ne poarte acasa. Sosire in Bucuresti la orele serii.

Reduceri :
* Copii intre 6 si 10 ani : Reducere 40 %, fara pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
* Copii intre 10 si 12 ani : Reducere 25 %, cu pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
Gratuitate : Copii intre 4 si 6 ani
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :
– Nominalizarea hotelurilor / pensiunilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului coordonator de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

*Agentia NU organizeaza partaje*

Dress Code : pentru cina festiva recomandam un accesoriu romantic !

Bine de stiut:
Este iarna, este anotimpul rece in care hainele cele mai potrivite sunt cele cu protectie termica si vi le recomandam : nu ocupa loc mult in bagaj si nu necesita o atentie deosebita la impachetare. Incaltamintea de munte, de preferat rezistenta la apa, este cea mai potrivita. Un rucsac sau o geanta mica de bagaj pentru cele 2 nopti de cazare sunt ideale pentru o astfel de excursie.

Conditii de Inscriere si participare :

– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
– Ultima rata se plateste cu 14 zile inainte de plecare.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26