Pelerinaj pentru Tine. 06 sept. 2020

Pelerinaj pentru Tine. 06 sept. 2020

Atractiile excursiei:

– Manastirea 7 Izvoare de Leac
– Manastirea Tutana
– Manastirea Corbii de Piatra
– Manastirea Namaiesti
– Manastirea Viforata
– Manastirea Dealu
– Manastirea Stelea

Masuri de Protectie:

– Excursia noastra se desfasoara in aer liber si are caracter de drumetie
– Autocarele/ midiautocarele cu care calatorim sunt dezinfectate zilnic, sunt spatioase si lejere
– La bordul autocarelor/ midiautocarelor avem dezinfectanti de maini pusi la dispozitia dumneavoastra
– Avem grija ca turistii participanti la excursii sa nu provina din zonele cu risc epidemiologic

Recomandare : pentru economisirea timpului dumneavoastra si pentru a evita deplasarile inutile, va recomanda sa efectuati plata prin banca: on line, sau la bancomate pentru detinatorii de card Alpha Bank sau Transilvania, sau depunere directa in contul agentiei.

Tarif vechi : 120 lei/pers.
Tarif redus: 110 lei/pers.

Perioada Ora plecare
06 sept. 2020 06:30 – la Dealul Patriarhie
Sa iesim impreuna intr-o excursie cu tematica religioasa, un circuit al celor 7 manastiri, alese cu grija, locuri de tamaduire si de intarire a spiritului.
Pelerinajele sunt raspunsurile oamenilor la chemarea lui Dumnezeu, calatorii de imbogatire culturala si spiritual-duhovniceasca, pelerinajele sunt prilejuri de marturisire a credintei, de intarire a credintei si sperantei.
Pelerinajele sunt calatoriile prin care omul are prilejul de a multumim pentru binefacerile primite.

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Ghid autorizat coordonator de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Mesele

Ce facem astazi:
Ne intalnim cu insotitorul de grup la ora 06:20 si la ora 06:30 plecam de la baza dealului Patriarhiei – Piata Unirii.
Primul loc vizitat este micul Schit de la 7 Izvoare de Leac, un loc de pelerinaj aparte, despre care se spune ca atunci cand a avut loc lupta de la Rovine, Mircea cel Batran ar fi otravit toate fantanile, dupa care s-a retras in padurea unde au gasit aceste izvoare.
Armata care insotea Voievodul era ostenita, cu puterile epuizate in lupte. Acestia au baut din apa izvoarelor si de-odata s-au intarit, au capatat vlaga si astfel au invins otomanii condusi de Baiazid.
Mai departe urmam drumul la mica distanta si vizitam Manastirea Tutana ridicata la 1497, in jurul carei se tes diferite legende.
Manastirea Corbii de Piatra este si ea legata de vechea Cetate Geridava a lui Dromihete si de locul in care astazi se afla Manastirea care in trecut deservea ca loc in care se aduceau sacrificii zeilor. Pe platoul in care se afla manastirea rupestra, de-a lungul vremii s-au filmat filme precum „Rapirea Fecioarelor”, ”Drumul oaselor” sau cele din seria „Haiducii”, in care apar actori precum Florin Piersic, Colea Rautu sau Toma Caragiu.
Manastirea Namaiesti, cu icoana Maicii Domnului pictata de Sf Apostol si Evanghelist Luca.
Manastirea Viforata, bijuterie a artei eclesiastice din Tara Romaneasca.
Manastirea Dealul, suspendata pe o colina parca deasupra orasului Targoviste. In Muzeul Manastirii intalnim un document cu semnatura Lui Mihai Veteazul si tot aici se afla mormantul in care odihneste capul Voievodului.
Manastirea a fost ridicata in a doua jumătate a veacului al XVI-lea de negustorul Stelea, unde admiram turlele imbracate in dantela de piatra.
Ansamblul Manastirii Stelea a fost inclus pe Lista monumentelor istorice din judetul Dambovita inca din 2015.
Reduceri:
* Copii pana la varsta de 8 ani platesc 50 lei/copil
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :
– Masurile de igiena a mainilor si a incaltamintei sunt o prioritate si ne vom ingriji de acest aspect in permanenta pe toata durata excursiei
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice.
– Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

Bine de stiut:
In excursiile care includ vizite la manastiri si alte lacasuri de cult sunt recomandate tinute decente ( fara pantaloni scurti, femeile sa aibe capul si umerii acoperiti ).
Pentru a folosi timpul excursiei la maxim, recomandam sa aveti la dumneavoastra pachetel cu mancare.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati numele, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul – Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 50% din valoarea excursiei.
– Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, plata integrala a excursiei, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar, sau la Alpha Bank, pentru detinatorii de card Alpha Bank depunere la bancomat, sau la sucursala bancii.
– pentru cine plateste in rate, excursia trebuie achitata integral (ultima rata) inainte de plecarea in excursie cu 10 zile.

Eventuale evolutii de tarife:
Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, etc. Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste rediuceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Conditiile prezentate, impreuna cu programul excursiei sunt parte integranta a contractului de calatorie incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea prelucrarii datelor cu caracter personal (GDPR).

Servicii ghid / coordonator de grup
Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26