Pelerinaj 3 manastiri la inceput de an nou. 25 ian 2020

Pelerinaj 3 manastiri la inceput de an nou. 25 ian 2020

Atractiile excursiei:

– Manastirea Lipnita unde se cinsteste Icoana Maicii Domnului ”Potoleste Intristarile noastre”
– Manastirea Dervent
– Manastirea Crucea de Leac de la Coslogeni
– Traversarea cu Bacul la Ostrov
– Cumparaturi la Silistra in Bulgaria

Tarif vechi : 120 lei/pers.
Tarif redus: 100 lei/pers.

Data de plecare : 25 ian. 2020

Ora : 07:00 – la Dealul Patriarhie

Iarna romaneasca, iarna autentica pe meleagurile dobrogene catre care ne indreptam. Dar suntem astazi la caldura autocarului nostru si suntem cu gandul la dorintele pe care ni le punem in anul ce tocmai a inceput.

Este zi de cinstire a Icoanei Maicii Domnului ”Potoleste Intristarile Noastre” de la Manastirea Lipnita, icoana care fusese uitata in Biserica Sf Nicolae din Moscova si care a lucrat o minune de vindecare. Acestei minuni i-au succedat altele si altele. Avem astazi bucuria sa ne inchinam acestei icoane plina de daruri, care ne asteapta sa trecem pragul sfintei manastiri si sigur vom simti pentru inceput o usurare care ne indeamna sa lasam grijile de-oparte, cel putin pentru o zi.

Manastirea Dervent aproape ca nu mai are nevoie de prezentare deoarece cu totii cunoastem povestea adevarata a crucilor tamaduitoare sia izvorului ce curge spre vindecarea tuturor credinciosilor.
Manastirea Izvorul Tamaduirii de la Coslogeni, unde se afla Crucea de Leac, este locul unde nevom simti aparati , locul in care protectia divina este o certitudine.

Haideti in pelerinaj la inceput de an nou, alaturi de Sara Travel.

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Ghid autorizat coordonator de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Trecerea cu Bacul la Ostrov : 10 lei/pers.

Ce facem astazi:
Ne intalnim cu insotitorul de grup la ora 06:50 si la ora 07:00 plecam de la baza dealului Patriarhiei – Piata Unirii.
Mergem pe autostrada Soarelui catre Ostov, traversam Dunarea cu bacul si mergem direct la Manastirea Lipnita.
Urmatorul obiectiv vizitat in excursia de astazi, este Manastirea Dervent unde se afla crucile tamaduitoare care au crescut din pamant si izvorul tamaduirii.
Pentru ca frontiera cu vecinii nostri Bulgari este foarte aproape, va propunem o partida de cumparaturi in Silistra.
Traversam din nou Dunarea si ne indreptam catre Crucea de Leac de la Coslogeni.
Sosire in Bucuresti la orele serii.
* Copii pana la varsta de 8 ani platesc 50 lei/copil
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :

– Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
– Tariful este garantat indiferent de numarul de participanti: adaptam mijlocul de transport in functie de marimea grupului.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, telecabine, telegondole, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).
*Agentia NU organizeaza partaje.

Bine de stiut:
Este iarna, este anotimpul rece in care hainele cele mai potrivite sunt cele cu protectie termica si vi le recomandam. Incaltamintea de preferat rezistenta la apa, este cea mai potrivita. Un rucsac ar fi ideal, din care sa nu lipseasca un termos cu apa, ceai, dupa preferinte si cate ceva de mancare ( In drumul nostru nu avem restaurante).

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar- plata prin banca intr-o singura rata(integral).
– Ultima rata se plateste cu 7 zile inainte de plecare.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26