Ne suim in Dealul Clujului. 24-26 iul. 2020

Ne suim in Dealul Clujului. 24-26 iul. 2020

Excursie Cluj, Padurea Baciu- Hoia, Jibou, Medias

Atractiile Excursiei si avantajele dumneavoastra:

– Padurea Baciu- Hoia
– Clujul si dealurile sale
– Medias cu Biserica Sf Margareta, fortificatia sau Cetatea orasului
– Gradina Botanica Jibou
– Gradina Zmeilor
– Viscri- satul ecologic
– Vizitarea locurilor turistice mai putin cunoscute, locuri legate de legendele care circula in jurul lor
– Aceasta excursie poate fi achitata cu vouchere de vacanta / carduri de vacanta

Masuri de Protectie:

– Excursia noastra se desfasoara in aer liber si are caracter de drumetie foarte usoara
– Autocarele/ midiautocarele cu care calatorim sunt dezinfectate zilnic, sunt spatioase si lejere
– La bordul autocarelor/ midiautocarelor avem dezinfectanti de maini pusi la dispozitia dumneavoastra
– Avem grija ca turistii participanti la excursii sa nu provina din zonele cu risc epidemiologic

Recomandare : pentru economisirea timpului dumneavoastra si pentru a evita deplasarile inutile, va recomanda sa efectuati plata prin banca: on line, sau la bancomate pentru detinatorii de card Alpha Bank sau Transilvania, sau depunere directa in contul agentiei.

Tarif : 560 lei/persoana

Perioada Ora plecare
24-26 iul. 2020 06:30 – la Dealul Patriarhie
21-23 aug. 2020 06:30 – la Dealul Patriarhie
Excursie de relaxare in natura, vizita in misterioasa padure Baciu-Hoia, Meteorele din Gradina Zmeilor, colectia de palmieri de la Jibou si Gradina Zaponeza, Mediasul care pastreaza si conserva atat de multa istorie,; ei bine, toate acestea ne imbie la Drum. Alaturi de Sara Travel descoperiti locuri nebanuite.

Servicii incluse :
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile
– Cazare 2 nopti pensiune 2* sau 3*- camere cu doua sau 3 paturi, grup sanitar propriu
– Mic dejun
– Ghid autorizat insotitor de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Mesele nementionate si cheltuielile personale

Ziua 1: Vineri. Plecare la ora 06.30 de la Dealul Patriarhiei (statia de metrou Unirii), pe traseul Bucureşti – Ploiesti – Valea Prahovei – Busteni – Viscri – Cluj. Pe drumul batatorit de vreme, unde lipseste semnalul la telefon si unde ne intoarcem mult in timp, deodata se iveste satul Viscri. Despre Viscri descoperim ca detine o bijuterie a Transilvaniei medievale, si anume Biserica Fortificata a satului, situata pe o mica colina, care te atrage sa o vizitezi. Sat ecologic, in care turistii ajunsi aici, cauta relaxarea si linistea , echilibrul pe care oamenii de odinioara il aveau.
Ajungem in Cluj, scurt tur panoramic. Clujul a fost locul de inspiratie al multor artisti, acestia parca invitandu-ne pe toti sa-l vizitam, sa-l cunoastem. Cazare Cluj la Hotel/ Pensiune 3*.

Ziua 2: Sambata. Dimineata devreme, dupa micul dejun trecem pe langa Padurea Hoia ( Optional oprire ), misterioasa padure in care fiecare experimenteaza propriile trairi. Cum suntem curiosi din fire, astazi intram si noi in fascinatia acestei paduri, atat cat ne permite curajul si setea de aventura.
Mai departe in zi, intram si in Lumea Basmelor si asa ajungem in Gradina Zmeilor. Locul este rezervatie naturala cu peste 100 stanci, un altfel de Meteora greceasca sau un altfel de Capadocia. Pe poteca frumos amenajata ajungem direct intre acesti monoliti, fiecare are numele sau, cum ar fi Zmeul, Zmeoaica, Mosul, Calugarii, Soldatii, etc.
Dar nu ne oprim aici : ce spuneti despre o plimbare printre plante si flori, o vizita chiar la Acvariu: este vorba de Gradina Botanica din Jibou. Aici intalnim specii de plante si flori nenumarate, avem o frumoasa surpriza de a vedea gradina japoneza, colectia de palmieri, plante tropicale. Intoarcere in Cluj unde in timpul serii, optional, tur pietonal. Cazare Cluj.

Ziua 3: Dupa micul dejun autocarul ne duce in orasul Medias, care este supranumit orasul luminilor si parca avem de-a face in tot orasul cu un cult al luminilor, simbolul luminii este regasit peste tot in oras, chiar si gardurile masive, au diferite incrustatii cu reprezentarea soarelui, sau sunt din fier forjat atat de bine prelucrat. Dar sa descoperim aceste aspecte impreuna, vizitand. Nu mica ne va fi mirarea indreptandu-ne catre Biserica Sf Margareta unde vizitam Turnul Trompetilor care este aproape la fel de inclinat ca Turnul din Pisa. Turnul Trompetilor a fost construit la inceputul secolului al XV-lea,aproape in aceeasi perioada cu biserica si are 68.5 m inaltime. In Biserica Sf Margareta se stie ca a fost inchis Vlad Tepes, la 1476.
Aflam Legenda strugurilor de aur, emblema cetatii. Optional vizitam Muzeul Hermann Oberth, cel care este considerat unul din parintii astronauticii mondiale. Hermann Oberth a studiat stiinta rachetelor, astfel in 1929 a lansat prima sa racheta numita Kegeldüse.

Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
* Copii in varsta pana la 12 ani au reducere doar la cazare
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :
– Masurile de igiena a mainilor si a incaltamintei sunt o prioritate si ne vom ingriji de acest aspect in permanenta pe toata durata excursiei
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).
– Nominalizarea hotelurilor / pensiunilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului coordonator de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

*Agentia NU organizeaza partaje*

Dress Code : buna dispozitie sa ne insoteasca pe tot parcursul excursiei !

Conditii de plata / anulare:
– Orice persoana care plateste un avans de 50% din contravaloarea pachetului turistic, este turist inscris la excursie.
– Se va achita diferenta cu 10 zile inainte de plecare.
– Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite care apar si pe contractul cu turistul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.
– La modificare de nume de participanti se aplica o taxa de 10% din costul total al pachetului turistic.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului de 200 lei) se face la momentul rezarvarii.
– Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26