office@saratravel.ro    Acceptam tichete de vacanta

Navodari, Litoralul, plaja, mare

Navodari, Litoralul, plaja, mare

Navodari este statiunea copilariei fiecaruia dintre noi: taberele scolare de vara, vacantele departe de casa, fara parinti, distractiile si relaxarea fiecarui copil sunt legate de aceasta statiune.Complexul de tabere de la Navodari este considerat cel mai mare din sud-estul Europei.
Navodari, Mamaia sau Constanta,ne duc cu gandul mereu la vacanta mare de vara. Statiunea Navodari este situata intre lacul Tasaul si lacul Siutghiol. Foarte aproapre de statiunea Mamaia, in prezent chiar nu se intelege unde se termina Mamaia si incepe Navodari s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere turistic, au fost construite foarte multe hoteluri, terase, zone de agrement.
La Navodari exista o plaja de latimea celei de la Mamaia, dar intinsa pe 12-15 km, se lucreaza intens la amenajarea ei si a unei faleze, cu zona de promenada deoasebit de frumoase. Plaja din Navodari este de departe una din cel mai bune plaje naturale de pe litoralul romanesc.Pentru a intra in Navodari, este nevoie sa traversam Canalul Poarta Alba – Midia Navodari, care face parte din Canalului Dunare – Marea Neagra, cu o lungimea de 64,2 km. Canalul leaga Cernavoda de Agigea – Constanta si permite accesul navelor fluviale si maritime.

La Navodari ne odihnim in vacantele de vara, sau tratam tulburari de crestere a copiilor, a unor anemii secundare, rahitism, afectiuni reumatismale sau dermatoze, factorii naturali de cura fiind climatul maritim, bogat in aerosoli salini si apa Marii Negre.
Chiar si o vacanta scurta sau o zi de plaja in aceasta zona este mereu binevenita.