Excursie Hotelul de Gheata & Winter Parc. 18 ian. 2020

Excursie Hotelul de Gheata & Winter Parc. 18 ian. 2020

Atractiile excursiei:

– 1 zi altfel- la Hotelul de Gheata
– Pe Transfagarasan iarna
– Urcare cu Telecabina de la Balea Cascada la Balea Lac

Tarif: 150 lei/pers.

Perioada Ora plecare
18 ian. 2020 Ora : 05:15 – la Dealul Patriarhiei
25 ian. 2020 Ora : 05:15 – la Dealul Patriarhiei
09 feb. 2020 Ora : 05:15 – la Dealul Patriarhiei
16 feb. 2020 Ora : 05:15 – la Dealul Patriarhiei
Va doriti ceva inedit, care sa iasa din tiparele cotidiene? Astazi va puteti oferi o zi speciala, iar noi va ajutam sa aveti o zi aparte, intr-o atmosfera de iarna autentica, inconjurati fiind de albul zapezii care pare nesfarsita si care ne trezeste amintiri din copilarie. Haideti sa ne jucam cu bulgari de zapada, sa bem o bautura din pahare de gheata, sau sa comandam ceva frugal la restaurant si sa fim serviti in farfurii de gheata. Haideti sa urcam muntele cu telecabina de la Balea Cascada la Balea Lac si sa admiram Transfagarasanul din inaltimea telecabinei, tot incercand sa intuim linia soselei care este acoperita cu zapada.

Lacul Balea este de origine glaciara, este situat la altitudine 2.034 m, iar langa lac a fost construita Cabana Balea Lac, ne place sa o numim cabana semilacustra.
Vizitand iarna aceste locuri din Muntii Fagaras, nu este nimic mai spectaculos decat sa vedem constructiile masive ridicate din blocurile de gheata pe care mesterii le extrag din lacul cu adancimea de 11 m si care iarna ingheata in totalitate, astfel noi putem sa ne plimbam cum am spune, pe lac.

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Ghid autorizat coordonator de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Urcare si coborarea cu Telecabina (30 lei/sens)
– Vizitarea Hotelului de Gheata (15 lei/ adt si 10 lei copil)
– Snow Rafting cu Banana pe lacul inghetat ( 20 lei/pers/2 ture de lac)
– Tubing pe derdelus cu acces la Tubing Lift ( 5 lei/1 tura, 30 lei/10 ture, 50 lei/15 ture)
– Snow Rafting cu Barca pe lacul inghetat (20 lei/pers/2 ture de lac )
– Inchiriere Snowmobil ( 100 lei/15 min )

Ce facem astazi:
Ne intalnim cu insotitorul de grup la ora 05:00 la baza dealului Patriarhiei – Piata Unirii si plecarea la ora 05:15 maxim, pe ruta Bucuresti -Sinaia – Cartisoara- Vama Cucului- Balea Cascada.
Urcam cu telecabina de la Balea Cascada pana la Hotelul de Gheata. Aparenta atmosfera inghetata, asteapta sa o exploram cu maxim de adrenalina: plimbare cu barca trasa de snowmobil pe lacul inghetat, tubing, snow rafting cu banana pe lac si multe alte activitati distractive ne asteapta in aceasta zi in Parcul de Iarna de la Balea Lac. 
Vizitarea Igluurilor si a Winter Parkului ne face sa ne intoarcem in copilarie, iar copii vor fi in lumea magica a zapezilor.
Experienta de alb cat vezi cu ochii e un sentiment pe care il traiesti doar aici, doar azi.
Coborarea la autocarul care ne astepata la Balea Cascada se face tot cu telecabina. E momentul sa ne gandim la drumul catre case. Astfel, putin zgribuliti, ne destindem si ne relaxam la caldura autocarului nostru, ne mai lipim inca odata nasurile de fereastra, si privim curiosi muntele, poate- poate vedem si vreun animal care salasluieste in munti: un cerb, o caprioara ar fi un alt prilej de fotografii. Sosire in Bucuresti la orele serii.

Daca timpul nu este favorabil urcarii cu telecabina , se va Vizitam Abatia Cisterciana de la Carta, Cetatea Feldioara si Cetatea Fagaras.

Reduceri:
* Copii pana la varsta de 8 ani platesc 80 lei/copil
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :

– Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
– Tariful este garantat indiferent de numarul de participanti: adaptam mijlocul de transport in functie de marimea grupului.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, telecabine, telegondole, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).
*Agentia NU organizeaza partaje.

Bine de stiut:
Este iarna, este anotimpul rece in care hainele cele mai potrivite sunt cele cu protectie termica si vi le recomandam. Incaltamintea de munte, de preferat rezistenta la apa, este cea mai potrivita. Un rucsac ar fi ideal, din care sa nu lipseasca un termos cu apa, ceai, dupa preferinte.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar- plata prin banca intr-o singura rata(integral).
– Ultima rata se plateste cu 7 zile inainte de plecare.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26