Excursie & drumetie Cascada Casoca, Cascada Urlatoare! 04 oct. 2020

Excursie & drumetie Cascada Casoca, Cascada Urlatoare! 04 oct. 2020

Excursie pentru iubitorii de natura si drumetie !

Atractiile Excursiei si avantajele dumneavoastra:

– Barajul Siriul,
– Cascada Pruncea Casoca,
– Cascada Urlatoare,
– Drumetie,
– Valea Zimbrilor- parcul animalelor salbatice din Vama Buzaului,
– Avantajul de a calatori pe distante scurte si a vedea obiective turistice nebanuite,
– Avantajul grupurilor mici este cea mai buna forma de calatorie in aceasta perioada

Masuri de Protectie:

– Excursia noastra se desfasoara in aer liber si are caracter de drumetie
– Autocarele/ midiautocarele cu care calatorim sunt dezinfectate zilnic, sunt spatioase si lejere
– La bordul autocarelor/ midiautocarelor avem dezinfectanti de maini pusi la dispozitia dumneavoastra
– Avem grija ca turistii participanti la excursii sa nu provina din zonele cu risc epidemiologic

Recomandare : pentru economisirea timpului dumneavoastra si pentru a evita deplasarile inutile, va recomanda sa efectuati plata prin banca: on line, sau la bancomate pentru detinatorii de card Alpha Bank sau Transilvania, sau depunere directa in contul agentiei.

Tarif : 120 lei/persoana

Perioada Ora plecare
04 oct. 2020 06:30 – la Dealul Patriarhie
Astazi vizitam locuri de a caror frumusete nu stiam : Barajul Siriu cu maretia lui, Cascada Casoca- Pruncea, Valea Zimbrilor si Cascada Urlatoare. Suntem gata de intalnirea cu natura.

Servicii incluse :
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Ghid autorizat insotitor de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Mesele si cheltuielile personale

Ne intalnim la ora 06:20 la Dealul Patriarhiei, plecam la ora 06:30 pe traseul  Bucuresti – Barajul Siriu- Cabana 14 scaune, Cascata Casoca-Pruncea – Vama Buzaului- Cascada Urlatoare – Bucuresti
Suntem pregatiti de drumetie, suntem gata de intalnirea cu natura. Ne insoteste elanul de a explora padurea pe traseul de la Cabana 14 Scaune la Cascada Casoca- Pruncea. Este o drumetie usoara cu durata de pana in 45 minute. Cine doreste poate ramane la Cabana 14 scaune, sa admire peisajul, sa se bucure de natura incantatoare.
Barajul Siriu si Lacul Siriu, cu peisaje absolut incantatoare. Barajul este inalt de 122 m si lung de 570 m. Este singurul baraj construit fara ciment.
Linistea naturii si freamatul padurii, ne da ritmul respiratiei care acum este la unison cu mediul inconjurator.
Suntem in Carpatii de Curbura, mai exact in Masivul Podul Calului, loc in care gasim frumoasa Cascada Pruncea, retrasa de privirile trecatorile, timida cand o intalnim. Cascada ascunde si o legenda care vorbeste despre o intrare in stanca, mai exact in partea stanga a cascadei, ar exista o grota in care se ascundea haiducul Gheorghilaş, fost pandur in oastea lui Tudor Vladimirescu.
La vama Buzaului, la Zimbrarie facem cunostinta cu vedetele parcului si continuam ziua cu Cascada Urlatoare. Aici ascultam parca tanguirea apelor; albul inspumat al apelor pe pamantul rosiatic, parca ar vrea sa ne spuna o poveste a timpului, iar noi curiosi, incercam sa o deslusim.
Intoarecere in Bucuresti la orele serii.

Atentionare : Programul are caracter de drumetie de ~ 2 ore ( 1 ora dus, 1 ora intors) in care se preteaza incaltaminte adecvata drumetiilor, rucsacel cu apa, eventual si pelerina.

Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
* Copii in varsta pana la 10 ani achita suma de 70 lei
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :
– Masurile de igiena a mainilor si a incaltamintei sunt o prioritate si ne vom ingriji de acest aspect in permanenta pe toata durata excursiei
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

Bine de stiut:
Excursiile care includ drumetii si activitati in aer liber sunt cele mai dorite si agreeate in aceasta perioada. Pentru a beneficia de timpul nostru la maxim si pentru a petrece cat mai mult in aer cucarat, astazi suntem pregatiti de acasa pentru Picnic. Un mic rucsac si musai bidonasul cu apa completeaza outfitul nostru.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati numele, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul – Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 50% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, plata integrala a excursiei, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar, sau la Alpha Bank, pentru detinatorii de card Alpha Bank depunere la bancomat, sau la sucursala bancii.
– Ultima rata se plateste cu 14 zile inainte de plecare.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26