Excursie Delta Dunarii & Cheile Dobrogei. 12-13.09.2020

Excursie Delta Dunarii & Cheile Dobrogei. 12-13.09.2020

Atractiile excursiei:

– Vizitam Cheile Dobrogei
– Plimbare pe canale si lacuri in Delta Dunarii
– Vizitarea Manastirii Saon, a Paraclisului Albastru & vizitarea micului debarcader al Manastirii.

Tarif: de la 385 lei/pers.

Perioada Ora plecare
12-13.09.2020 07.00 – la baza Dealului Patriarhiei
A vizita Delta Dunarii primavara este cea mai buna alegere: penajul pasarilor, in perioada aceasta este cel mai frumos, cel mai spectaculos din punct de vedere coloristic. Din cele peste 2000 de specii de pasari care migreaza in delta primavara, imposibil sa nu ne iasa fotografii de invidiat! Lasand la o parte faptul ca Delta arata diferit in fiecare zi, si asta datorita pasarilor, care in fiecare zi sunt alte noi. Plimbarea pe canale si lacuri, in decor de verde crud isi va lasa amprenta si cat de curand va faceti o promisiune de a reveni in zona.
Vizita in Cheile Dobrogei ne pune imaginatia in miscare : ne gandim ca mergem pe fundul Marii Thetis, nbe imaginam marea si de-odata privim in jur si cautam cu privirea resturi de corali pietrificati in stancile calcaroase. O experienta de neuitat ofertita in aceste 2 zile de vacanta.

Tariful include :
–  transport cu autocarul clasificat, cu aer conditionat
–  1 noapte cazare cu demipensiune  (cina + mic dejun ) in camere cu 2 si 3 paturi
–  ghid autorizat coordonator de grup

Tariful nu include :
– Biletele de intrare la obiective turistice
– Plimbarea pe canale de 5-6 ore si pranzul pescaresc la bordul ambarcatiunii (ambele 150 lei/ persoana)
– Permisul de intrare in Rezervatia Biosferei (~ 15 lei)
– Mesele nementionate in program

Supliment camera single :110 lei

Ziua I : Sambata plecam la ora 07.00 din Dealul Patriarhiei, pe traseul Bucuresti – Cheile Dobrogei – Tulcea. 
Stabatem Cheile Dobrogei, rezervatie naturala de peste 285 ha. Peisajul cu o frumusete aparte, unic in tara noastra, la intrarea in Chei facem scurta drumetie, catarare ( diferenta de nivel aprox. 40 m). Dobrogea, acest tinut dintre Dunare si Marea Neagra, a carui parte de nord este Delta Dunarii, tinutul dintre ape, fac din acesta zona o destinatie de vacanta foarte cautata. Cazare si cina in Tulcea la Hotel Delta 3*(sau similar) .

Ziua II : Duminica micul dejun, punem bagajele in autocar si plecam in plimbarea de 5-6 ore pe canale si lacuri, printre nuferi si pelicani, la drum pe apele Dunarii. Admiram pasarile Deltei, vegetatia speciala, adica mergem prin tinutul pasarilor migratoare. Pranz pescaresc la bordul ambarcatiunii- meniu traditional pescaresc ( sau meniu special pt cine nu consuma peste si preparate din peste).
Traseul de vizitare a Deltei este : Plecarea din Tulcea pe Bratul Tulcea, catre Canal Mila 35- Canal Trofilca- Canal Sireasa de Nord ( de aici vedem orasul Ismail din Ucraina)- Canal Sontea (Rezervatia de pasari Lacul Nebunu’) – Cot Candura si retur prin Canal Sontea- Mila 35 -Tulcea. La intoarcerea de pe canale, urcam in autocar care este pregatit sa ne continuam vizita zilei: Manastirea Saon ( de aici putem cumpara produse apicole si branzeturi produse in manastire). Sosire in Bucuresti in functie de traficul rutier.

Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
* Copii intre 3 si 8 ani neimpliniti : Achita 140 lei
* Copii intre 8 si 10 ani neimpliniti : Reducere 30 %, cu pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
Gratuitate : Copii intre 0 si 3 ani neimpliniti
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international, autocare/ midiautocare cu aer conditionat, scaune rabatabile, instalatie audio/video.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
Conditii de Inscriere si participare :

Orice persoana care plateste un avans minim de 80 euro/pers. din contravaloarea pachetului turistic, este turist inscris la excursie.
Se va achita diferenta totala pana la maxim 15 zile inainte de plecare.
Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite care apar pe contractul de calatorie. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.
– La modificare de nume de participanti se aplica o taxa de 10% din costul total al pachetului turistic indiferent de momentul in care se face modificarea.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, se transmite e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume, CNP, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractulde calatorie: Plata primei rate ( a avansului de minim 80 euro/pers.) se face la momentul rezarvarii.
– Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar, sau internet banking.
– Ultima rata se plateste cu 15 zile inainte de data plecarii.

Important!
– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– Agentia NU organizeaza partaje: partaj in camera dubla este turistul singur care se inscrie la excursie si care in mod normal este cazat in camera dubla pentru doua persoane, cu un alt turist necunoscut dar de acelasi sex. In aceasta situatie turistul in cauza solicita agentiei de turism o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca agentia este posibil sa nu aibe posibilitatea sa inscrie o alta persoana singura. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Agentia de turism nu este raspunzatoare de achitarea suplimentului de camera single, iar pentru acest supliment care se va achita , turistul va fi instiintat cu cel putin 48 ore inainte de plecare.
– In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de calatorie incheiat.
– Agentia de turism informeaza turistii participanti asupra tarifelor aproximative pentru intrari la muzee, ferryboaturi, safary, barci sau alte activitati extra, dar nu incaseaza si nu garanteaza aceste tarife care se achita la fata locului de catre turisti.

Eventuale evolutii de tarife:
Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, etc. Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste rediuceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup
Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.