Excursie Chisinau & Degustari de vinuri la Crame. 23-25 oct. 2020

Excursie Chisinau & Degustari de vinuri la Crame. 23-25 oct. 2020

De Sf Dumitru, excursie in Basarabia !

Atractiile Excursiei si avantajele dumneavoastra:

– Degustari de vinuri la Cramele Cricova, Chateau Vartely, Crama Asconi
– Chisinaul
– Muzeul Puskin
– Conacul Manuc Bey
– Manastirea Curchi
– Fabrica de Cosmetice Viorica (cumparaturi)
– Fabrica de dulciuri Bucuria (cumparaturi)
– Cina festiva de Sf Dumitru, cu lautari de la Chisinau si bucate moldovenesti
– Avantajul dumneavoastra consta in vizitarea mai multor locuri intr-un timp relativ scurt dar bine organizat
– Avantajul grupurilor mici este cea mai buna forma de calatorie in aceasta perioada

Masuri de Protectie:

– Autocarele/ midiautocarele cu care calatorim sunt dezinfectate zilnic, sunt spatioase si lejere
– La bordul autocarelor/ midiautocarelor avem dezinfectanti de maini pusi la dispozitia dumneavoastra
– Avem grija ca turistii participanti la excursii sa nu provina din zonele cu risc epidemiologic

Recomandare : pentru economisirea timpului dumneavoastra si pentru a evita deplasarile inutile, va recomanda sa efectuati plata prin banca: on line, sau la bancomate pentru detinatorii de card Alpha Bank sau Transilvania, sau depunere directa in contul agentiei.

Tarif : 160 euro/persoana

Perioada Ora plecare
23-25 oct. 2020 06:30 – la Dealul Patriarhie. Imbarcari din: Urziceni, Buzau, Focsani, Bacau
Daca spunem Basarabia sau Republica Moldova, gandul zboara la cele mai bune vinuri, la cele mai frumoase crame si desigur la bomboanele Bucuria.

Servicii incluse :
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Cazare 2 nopti cu mic dejun
– Ghid autorizat coordonator de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Excursia la Crame (10 euro/pers.)
– Biletele de intrare si degustarile de vinuri la Crame
– Mesele si cheltuielile personale
– Cina festiva de Sf Dumitru si programul artistic (25 euro/Pers )

Supliment camera single: 40 euro

Ziua 1 – Vineri:  Bucuresti – Urziceni – Buzau – Focsani – Barlad – Vaslui – Albita – Hancesti – Chisinau.
Gata de excursie: Intalnirea cu grupul la ora 06:00, la baza Dealului Mitropoliei, autocarul plin cu turisti, calatori pe file de istorie, pleaca spre hotarul de est si intra in Republica Moldova.
Dupa trecerea frontierei la Albita, mergem la Hancesti sa vizitam Complexul istorico-arhitectural Manuc Bey care cuprinde urmatoarele cladiri: Palatul lui Manuc, Casa Vechilului, Cladirea Contesei, Castelul de Vanatoare, Turnul de Veghe.
Despre Manuc Bey circula o vorba cum ca ar fi fost cel mai bogat din Balcani. Tot el este cel caruia Domnitorul Constantin Ipsilanti ia acordat rangul boieresc de Paharnic. Pentru ca la Bucuresti Hanul lui Manic e punct de reper al diferitelor intalniri, mergem pe firul istoriei si aflam povestea uimitoare a acestui boier nascut la Ruse ( Rusciuc). Sosire la Chisinau, Cazare hotel 3*.

Ziua II : Sambata – Mic dejun si incepem ziua cu Muzeul Puskin; pentru scurta vreme, poetul rus a locuit si a creeat atunci cand se afla la Chisinau. Oprire la Fabrica de bomboane Bucuria pentru cumparaturi. Aici avem prilejul intoarcerii in timp, in vremea copilariei si a dulciurilor aromate.
Excursia de astazi se continua si o putem denumi „curs de somelier si oenolog”. – Excursia la Crame este optionala.- Sa Incepem cum e mai frumos: mergem din Crama in Crama, ca la finalul vizitei fiecarui loc, sa ne bucuram si de calitatea de degustatori: Incepem cu vizitarea Cramei Asconi, vizita si degustare de vinuri.
Continuam cu Crama Chateau Vartely, degustare si vizita. Fara Crama Cricova, nu exista excursie la Chisinau, asadar, comandam autocarului sa ne poarte la nord de capitala, sa vizitam, sa degustam si sa cumparam cate ceva.
Concluzia vizitelor la Crame :“Bun ii vinul si gustos, luneca pe gat in jos“ si de aceea seara se incheie cu ospat cum se cuvine, cu bucate moldovenesti si lautari, urari de La Multi Ani Dumitre, si Dumitra, Mitica si noua tuturor, ca doar ii zi de sarbatoare.

Ziua III : Duminica – Dupa micul dejun, vizitam Fabrica de Cosmetice si Parfumerie Viorica Cosmetic, unde participam la o demostratie practica a catorva produse cosmetice si explicatii despre produsele pe baze naturale.
Intram in laboratorul fabricii si suntem elevi-practicanti ai unui scurt curs de parfumier. La final suntem premiati si obtinem diploma de Parfumier Debutant. (testam cateva esantioane cosmetice si ne putem fabrica propriul parfum ).
Posibilitatea de cumparaturi. Scurta oprire la magazinul de specialitati – peste. Plecare catre tara, sosire in Bucuresti la orele serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 14 persoane, cea de-a 15 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
* Copii in varsta pana la 10 ani au reducere doar la cazare.
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :
– Masurile de igiena a mainilor si a incaltamintei sunt o prioritate si ne vom ingriji de acest aspect in permanenta pe toata durata excursiei
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.

Bine de stiut:
Ne preocupam de sanatatea noastra, a tururor si de aceea respectam masurile impuse de autoritati privind igiena, astfel ca la bordul autocarelor si midiautocarelor avem dezinfectanti, mijloacele de transport fiind si acestea dezinfectate astfel incat calatoria sa aiba loc in conditii de siguranta a igienei.

Conditii de Inscriere si participare :
– La solicitarea inscrierii, se plateste un avans de 50% .
– Diferenta se achita inainte de plecare cu 15 zile
– Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite care apar pe contractul de calatorie. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.
– La modificare de nume de participanti se aplica o taxa de 10% din costul total al pachetului turistic indiferent de momentul in care se face modificarea.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, se transmite e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume, CNP, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractulde calatorie: Plata primei rate ( a avansului de minim 140 euro/pers.) se face la momentul rezarvarii.
– Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar, sau internet banking.
– Ultima rata se plateste cu 15 zile inainte de data plecarii.

Important!
– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
– Agentia NU organizeaza partaje: partaj in camera dubla este turistul singur care se inscrie la excursie si care in mod normal este cazat in camera dubla pentru doua persoane, cu un alt turist necunoscut dar de acelasi sex. In aceasta situatie turistul in cauza solicita agentiei de turism o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca agentia este posibil sa nu aibe posibilitatea sa inscrie o alta persoana singura. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Agentia de turism nu este raspunzatoare de achitarea suplimentului de camera single, iar pentru acest supliment care se va achita , turistul va fi instiintat cu cel putin 48 ore inainte de plecare.
– In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de calatorie incheiat.
– Agentia de turism informeaza turistii participanti asupra tarifelor aproximative pentru intrari la muzee, ferryboaturi, safary, barci sau alte activitati extra, dar nu incaseaza si nu garanteaza aceste tarife care se achita la fata locului de catre turisti.
– In cazul cererilor speciale, cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare la inscriere iar agentia transmite solicitarea catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
– Achitarea suplimentului de cazare in camera single, nu reprezinta dreptul de a sta pe doua locuri in autocar. Cine solicita doua locuri in autocar, in masura in care exista locuri libere se poate confirma, in functie de disponibilitati, contra cost;
– Imbarcarile turistilor din alte orase in afara de Bucuresti, vor fi anuntate la inscriere.

Eventuale evolutii de tarife:
Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, etc. Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste rediuceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Conditiile prezentate, impreuna cu programul excursiei sunt parte integranta a contractului de calatorie incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea prelucrarii datelor cu caracter personal (GDPR).

Servicii ghid / coordonator de grup
Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.