Excursie 1 zi Piatra Craiului & Cheile Zarnestiului! 18 iul. 2020

Excursie 1 zi Piatra Craiului & Cheile Zarnestiului! 18 iul. 2020

Frumosul naturii din Culoarul Rucar-Bran & Parcul National Piatra Craiului

Atractiile Excursiei si avantajele dumneavoastra:

– Parcul National Piatra Craiului
– Cheile Zarnestiului- drumetie
– Culoarul Rucar-Bran
– Avantajul de a calatori pe distante scurte si a face drumetie in natura
– Avantajul grupurilor mici este cea mai buna forma de calatorie in aceasta perioada

Masuri de Protectie:

– Excursia noastra se desfasoara in aer liber si are caracter de drumetie
– Autocarele/ midiautocarele cu care calatorim sunt dezinfectate zilnic, sunt spatioase si lejere
– La bordul autocarelor/ midiautocarelor avem dezinfectanti de maini pusi la dispozitia dumneavoastra
– Avem grija ca turistii participanti la excursii sa nu provina din zonele cu risc epidemiologic

Recomandare : pentru economisirea timpului dumneavoastra si pentru a evita deplasarile inutile, va recomanda sa efectuati plata prin banca: on line, sau la bancomate pentru detinatorii de card Alpha Bank sau Transilvania, sau depunere directa in contul agentiei.

Tarif : 130 lei/persoana

Perioada Ora plecare
18 iul. 2020 06:30 – la Dealul Patriarhie
12 sept. 2020 06:30 – la Dealul Patriarhie
Drumetie pentru toti in natura: Sa ne relaxam, sa zburdam cu trupul si cu inima in aceast cadru natural nemodificata de mana omului.
Cheile Zarnestilor, sau cum mai sunt cunoscute ca si Prapastiile Zarnestilor, formate cu sute de milioane de ani in urma, au o lngime totala de 3,9 km.
Peisaj absolt spectaculos si unic, ne asteapta sa-l descoperim : Valea Prapastiilor, are lungimea de 1,7 km. Defileul este spectaculos, este ingust, are pereti verticali, se pot observa calcare stratificate, iar aceste calcare, dupa spusele unor geologi, se gasesc doar in aceste chei.
Daca suntem norocosi, poate vedem si capre negre, sau fluturasul de stanca sau flori caracteristice zonei.
Cheile sau Prapastiile Zarnestiului au o frumusete specifica locurilor neatinse de mana omului, stau marturie proceselor geologice din perioada Jurasica.
Traseul din Cheile Zarnestiului este unul usor accesibil atat copiilor, cat si persoanelor cu dizabilitati.

Servicii incluse :
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Ghid autorizat insotitor de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Mesele si cheltuielile personale

Ne intalnim la ora 06:20 la Dealul Patriarhiei, plecare ora 06:30.
Tinta zilei si curiozitatea noastra este sa descoperim, sa pasim in Prapastiile Zarnestiului din Parcul National Piatra Craiului. Drumetie, plimbarea, sentiment de libertate.
Prapastiile sunt usor de abordat, un canion printre peretii inalti, abrupti de stanca.
Daca in prima parte a excursiei parcurgem un sector de drum croit de ape, in partea a doua a zilei, parcurgem un culoar format prin miscarile placilor tectonice, Culoarul Rucar-Bran .
Culoare face legatura intre Muntenia si Transilvania, are 22,5 km si tranzitand zona imediat se simte aerul curat, linistea si peisaje splendide,demne de orice pictor peisagist.
Intoarecere in Bucuresti la orele serii.

Atentionare : Programul are caracter de drumetie de ~ 2 ore in care se preteaza incaltaminte adecvata drumetiilor, rucsacel cu apa, eventual si pelerina.

Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
* Copii in varsta pana la 10 ani achita suma de 70 lei
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :
– Masurile de igiena a mainilor si a incaltamintei sunt o prioritate si ne vom ingriji de acest aspect in permanenta pe toata durata excursiei
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

Bine de stiut:
Excursiile care includ drumetii si activitati in aer liber sunt cele mai dorite si agreeate in aceasta perioada. Pentru a beneficia de timpul nostru la maxim si pentru a petrece cat mai mult in aer cucarat, astazi suntem pregatiti de acasa pentru Picnic. Un mic rucsac si musai bidonasul cu apa completeaza outfitul nostru.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati numele, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul – Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 50% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, plata integrala a excursiei, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar, sau la Alpha Bank, pentru detinatorii de card Alpha Bank depunere la bancomat, sau la sucursala bancii.
– Ultima rata se plateste cu 14 zile inainte de plecare.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26