Excursie 1 zi Cetati Fortificate . 28 martie 2020

Excursie 1 zi Cetati Fortificate . 28 martie 2020

Atractiile excursiei:

Avem la dispozitie o zi cat o vacanta. Excursia-circuit de astazi ne da prilejul sa calatorim in timp, pana in vremea Cavalerilor Teutoni, cum este cazul Cetatii Feldioara, Cetatea Harman, veche de aproape opt secole, Cetatea Prejmer care a primit trei stele in ghidul verde Michelin. Muzeul Etnografic Sacele, cladire in care timp de trei sute de ani se colectau a dijmele. Astazi muzeul reda pentru noi vizitatorii, viata, mestesugurile, portul din Carpati.

Tarif: 100 lei/persoana

Perioada Ora plecare
28 martie 2020 06:30 Dealul Patriarhiei
Excursia 1 zi in Transilvania, sau mai bine spus in Tara Barsei, undeva la munte, este pe gustul tuturor. Reintregirea grupului de turisti, reintalnirea cu ghidul Agentiei Sara Travel, aduc starea de bine, atmosfera relaxanta si dorinta de cunoastere.

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile
– Ghid autorizat coordonator de grup

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Intrarile la obiective (daca este cazul )

O zi pentru tine:
Intalnirea cu grupul la ora 06:30 la Dealul Patriarhiei.
Incepem vizita de astazi la Cetatea Feldioara, sau Marienburg, redata circuitului turistic in 2013, dupa ce a fost restaurata. Cetatea Fortificata de la Harman, sau Biserica Evanghelica Fortificata Sf Nicolae, in cadrul careia s-au descoperit picturi din sec XV, o combinatie de pictura bizantina si apuseana.
Prejmerul, aceasta fortificatie solida, cu ziduri groase de 3-4 m, pe interiorul carora se afla 275 de incaperi cu dublu rol, si anume serveau ca adapost pt familiile din sat dar si ca depozit in care se tineau bunurile de pret, granele, slanina.De mentionat ca in Cetate exista camera de scoala, lucru care certifica faptul ca invatamantul nu era intrerupt nici cand aveau loc razboaie sau alte invazii. Muzeul Etnografic Sacele sta marturie asupra activitatilor de baza , a portul popular de odinioara, dar cel mai important de mentionat este ca servea drept cladirea vamii. Intoarcerea catre casa este prin Statiunea Cheia. Astazi excursia noastra prin Tara Barsei ramane o experienta pe care ne dorim sa o repetam de cate ori avem ocazia.
Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– La calatoria cu autocarul/ midiautocarul, Opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, ofera turistilor confort de calatorie satisfacator, se fac stationari pentru a vizita obiective turistice, de asemenea pauzele pentru cumparaturi la magazine de suveniruri si altele.
– Scaunele sunt rabatabile si se actioneaza cu permisiunea turistilor aflati pe bancheta din spatele dumneavoastra.
– Prezentarea la locul de imbarcare comunicat de agentiei, se face cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platii avansului, astfel ocupam doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international, autocare cu aer conditionat, scaune rabatabile, instalatie audio/video.
Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
Tariful este garantat indiferent de numarul de participanti: adaptam mijlocul de transport in functie de marimea grupului.

Conditii de inscriere:

– Pentru ca rezervarea sa devina ferma, la inscriere se achita un avans minim de minim 70 lei/pers
– Se poate achita in 2 sau 3 rate la agentie, sau depunere directa in contul agentiei, la orice sucursala a bancii Transilvania . Pentru plata prin banca transmiteti pe e-mail datele de facturare : e-mail :office@saratravel.ro , in care precizati numele, CNP, adresa si numarul de telefon.
– Ultima rata se plateste cu 7 zile inainte de plecare.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
Important :
* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020 – 03.01.2021

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari:  0766 409 186;  0721 134 320; 021 450 90 26; office@saratravel.ro