Excursie 1 zi Bulgaria – Festivalul Trandafirilor din Valea Trandafirilor Kazanluk! 06 iun 2020

Excursie 1 zi Bulgaria – Festivalul Trandafirilor din Valea Trandafirilor Kazanluk! 06 iun 2020

Atractiile excursiei:

– Vizitarea Vaii Trandafirilor cu capitala in orasul Kazanluk
– Distileria Damascena
– Cumparaturi de produse tipice bulgaresti

Tarif: de la 160 lei/pers.

Perioada Ora plecare
06 iun 2020 Ora: 05:30 – de la dealului Mitropoliei si ora 05:40 din fata agentiei Sara Travel
07 iun 2020 Ora: 05:30 – de la dealului Mitropoliei si ora 05:40 din fata agentiei Sara Travel
Valea Kazanluk sau Valea Trandafirilor ofera anual, incepand cu luna mai, pana la mijlocul lunii iunie rasfatul vizual multicolor, nemaivorbind de parfumul care acopera toata valea. Predomina culoarea roz, diferite nuante de roz, albul si rosul sunt nelipsite, iar parfumul pe care il simtim la orice adiere , ne face sa revenim an de an in aceste locuri. Trandafirii asfel infloriti, pregatesc petrecerea inceputului verii. Anual avem parte de Festivalul Trandafirilor si asta de aproape o suta de ani. Festival care reuneste ansambluri etnofolclorice, parade de tot felul care incanta turistii, sunt mereu prezente. Ca ziua sa fie completa, vizitam Distileria Damascena.

Servicii Incluse:
– Transport autocarul/ midiautocarul
– Ghid Coordonator de grup
– Taxele de poduri, parcari si autostrazi

Servicii contra-cost:
– Intrari la obiective turistice
– Ghizi Locali (daca este cazul)
– Cheltuieli personale
– Mesele, bauturile alcolice si non alcolice la mese.

Ce facem astazi:
La ora 05:20 intalnire la baza Dealului Mitropoliei, plecare din locul stabilit la ora 05:30 si ora 05:40 din fata agentiei Sara Travel. Trecem frontiera pe Podul Prieteniei si traversam Dunarea. Valea Kazanluk este nu doar Valea Trandafirilor, este si Valea Regilor Traci, este locul in care au fost descoperite peste 1500 de pietre tombale, semn evident al prezentei aristocratiei trace si semn evident de locuire inca din vremurile cele mai indepartate, care dau marturie despre aceasta zona care din punct de vedere climatic este foarte primitoare. Situata la nord de muntele Sernen Sredna Gora din sudul Balcanilor, Valea Kazanluk are capitala in orasul Kazanluk, unde a fost construit complexul istoric-etnografic, unde noi turistii vedem culturi foarte vechi de trandafiri si unde putem degusta produsele din trandafirul purtator de ulei, adica rosa damascena, care prin distilare si alte procese, produce ulei de trandafir, care este utilizat pe scara larga in farmacie, parfumerie si altele. Exista, de asemenea, Muzeul trandafirilor pe care si noi il vizitam. Bulgaria se mandreste la nivel mondial cu o productie de ulei de trandafir care acopera la nivel mondial, peste 85 % din productia totala. Este o zi speciala in care ne bucuram de imensele campuri roz, sub o mantie parfumata.
Nu poate lipsi din programul excursiei Distileria Damascena din Skobelevo. Aici vedem cum se produce uleiul esential. Vizitam si muzeul complexului si la final ne rasfatam cumparand din magazinul complexului produse cosmetice pe baza de trandafiri dar si lavanda, sau alte bunatati. In Complex exista si restaurant cu o gradina minunata situata pe sub boltile de trandafiri si unde putem servi contra cost, cate ceva din deliciile bulgaresti. Dupa aceasta vizita, plecare catre casa, sosire in Bucuresti la orele serii, in functie de trafic si formalitatile vamale.
Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international, autocare/ midiautocare cu aer conditionat, scaune rabatabile, instalatie audio/video.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
Conditii de Inscriere si participare :

Orice persoana care plateste un avans minim de 80 lei/pers. din contravaloarea excursiei, este turist inscris la excursie.
Se va achita diferenta totala pana la maxim 15 zile inainte de plecare.
Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.
– La modificare de nume de participanti se aplica o taxa de 10% din costul total al excursiei, indiferent de momentul in care se face modificarea.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, se transmite e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume, CNP, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractulde calatorie: Plata primei rate ( a avansului de minim 80 lei/pers.) se face la momentul rezarvarii.
– Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar, sau internet bankin,plata integrala.
– Ultima rata se plateste cu 15 zile inainte de data plecarii.

Important!
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul dintre parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
– In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de calatorie incheiat.
– Agentia de turism informeaza turistii participanti asupra tarifelor aproximative pentru intrari la muzee, ferryboaturi, safary, barci sau alte activitati extra, dar nu incaseaza si nu garanteaza aceste tarife care se achita la fata locului de catre turisti.

Eventuale evolutii de tarife:
Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc. Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup
Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.