Excursia Re-Revelion Hunedoara! 12-13 februarie 2022

Excursia Re-Revelion Hunedoara!

12-13 februarie 2022
Tarif vechi : 460 lei/ pers.
Tarif cu reducere : 399lei/pers.

Supp single : 80 lei/zi

Este excursia celor 3 R : Re-Revelion, Relaxare, Revedere!
Oferta celor 2 zile : vizitam Pestera Bolii, Castelului Huniazilor, Culele de la Maldarasti, Manastirea Buna Vestire Bolintin (noutate), Horezu, Manastirea Lainici, Valea Jiului. Este prezenta in program Cina Festiva, cu multa distractie!

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Primirea turistilor (surpriza)
– Cazare cu mic dejun in camere duble si triple ( in functie de solicitarile turistilor)hotel Rusca 3*
– Cina distractiva
– Ghid autorizat coordonator de grup
– Garantam distractia

Servicii contra-cost :
– Cheltuieli personale
– Mesele – altele decat cele mentionate la servicii incluse
– Intrarile la obiective (si ghizii ogiectivelor )

Reduceri :
* Copii intre 6 si 10 ani : Reducere 40 %, fara pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
* Copii intre 10 si 12 ani : Reducere 25 %, cu pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
Gratuitate : Copii intre 4 si 6 ani

Itinerariul excursiei:
Ziua 1. Sambata: Ne intalnim la ora 06:30 la baza dealului Patriarhiei – Piata Unirii. Programul zilei este unul foarte atractiv: Vizitam Culele de la Maldaresti: adevarate fortarete pe plaiuri valcene, ridicate incepand cu sec. al XVI-lea de catre Boierii Maldaresti. Prin Horezu nimeni nu trece fara sa admire ceramica de Horezu si Cescuta- Magazin, lucru pe care si noi il facem astazi. Intram pe Valea Jiului si vizitam Pestera Bolii, situata la rascrucea dintre Retezat si Muntii Sebesului. Micile podete reamenajate usureaza accesul si trecerea dintr-o parte in alta a Paraului Jupaneasa care strabate pestera, dar ca si transformarile care au avut loc in timp, si Paraul iese din pestera si se va numi la iesire, Galbina. Un loc cu o acustica rar intalnita, motiv pentru care se organizeaza in interiorul pesterii concerte de exceptie de diferite tipuri. Ajungem in Hunedoara, cazare + cina festiva Hotel Rusca.Obligatia dvs : sa afisati cea mai buna dispozitie, sa va bucurati de o seara minunata impreuna cu Sara Travel.

Ziua 2. Duminica: Mic dejun si invitatia de a vizita Castelul Huniazilor, unde vom povesti despre sec. al XV-lea si istoria acestor locuri. Suntem in Defileul Jiului si ne oprim pentru scurt timp in locul denumit Mireasa Jiului- anume Manastirea Lainici. Aici ne intampina Mica Domnului pictata pe lemn de santal in Muntele Athos: Icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare. Dupa amiaza ajungem si la Manastirea din Padurea Vlasiei, Manastirea Buna Vestire. Locul este incarcat de istorie iar ocrotitorul locului este Sf Nectarie (vindecatorul), Sf Mina ( descoperitor si ajutator in pagube) si Sf Sava ( daruitor de fertilitate si sanatate) . Aflam povestea locului chiar in manastirea invesmantata in purtarea de grija a acestor sfinti.
Sosire in Bucuresti la orele serii.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Important!
– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, de a o reprograma, sau de a oferi posibilitatea inscrierii la un program similar.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice sunt diferite functie de sezonalitate
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– Daca se alege efectuarea platii- partial sau integral- indiferent de suma, prin intermediul bancar, acest lucru reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de calatorie (disponibil pe siteul www.excursiireusite.ro).
– Agentia de turism informeaza turistii participanti asupra tarifelor aproximative pentru intrari la muzee, ferryboaturi, safary, barci sau alte activitati extra, dar nu incaseaza si nu garanteaza aceste tarife care se achita la fata locului de catre turisti.
– Orice modificare ce poate aparea cu privire la restrictionarea calatoriilor care ar aduce dupa sine anularea excursiei, de comun acord cu agentia, aceasta se reprogrameaza la o data ulterioara.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc. – Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Agentia Sara Travel detine Scrisoare de Garantie in caz de insolvabilitate, privind Rambursarea Cheltuielilor de Repatriere si/ sau a Sumelor Achitate de Catre sau pe Seama Calatorilor in Cazul Insolventei Agentiei de Turism Organizatoare, Seria IAT, nr 22 valabila pana la data de 03.01.2023, emisa de catre Fondul de Garantare a Capacitatii Financiare IFN S A de asigurare in caz de insolvabilitate .

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.

Excursia Re-Revelion Hunedoara! 12-13 februarie 2022