Drumetie pe Muntele Ciucas & Jeep Safari pe munte. 13 sept. 2020

Drumetie pe Muntele Ciucas & Jeep Safari pe munte. 13 sept. 2020

Atractiile excursiei si avantajele dumneavoastra:

– Drumetie pe Muntele Rosu
– Jeep Safari pe munte cu masinile de teren
– Picnic pe munte
– Statiunea Cheia
– Muzeul Florilor de Mina din Cheia
– O zi nesperat de frumoasa, petrecuta la munte, in natura

Masuri de Protectie:

– Excursia noastra se desfasoara in aer liber si are caracter de drumetie
– Autocarele/ midiautocarele cu care calatorim sunt dezinfectate zilnic, sunt spatioase si lejere
– La bordul autocarelor/ midiautocarelor avem dezinfectanti de maini pusi la dispozitia dumneavoastra
– Avem grija ca turistii participanti la excursii sa nu provina din zonele cu risc epidemiologic

Recomandare : pentru economisirea timpului dumneavoastra si pentru a evita deplasarile inutile, va recomanda sa efectuati plata prin banca: on line, sau la bancomate pentru detinatorii de card Alpha Bank sau Transilvania, sau depunere directa in contul agentiei.

Tarif : 105 lei/persoana

Data de plecare : 13 sept. 2020
Data de plecare : 18 oct. 2020

Ora : 07:00 – la Dealul Patriarhie

Excursie usoara, chiar si pentru cei care nu sunt obisnuiti cu urcatul pe munte, sau un efort deosebit fizic.
Ceea ce trebuie sa facem este sa ne luam un mic rucac, apa si pachetel de picnic, sau servim masa la Cabana Ciucas. Desigur, incaltamintea trebuie adecvata excursiilor la munte.

Servicii incluse :
– Transport cu autocarul / miniautocar clasificat la 3* cu scaune rabatabile, aer conditionat;
– Ghid coordonator de grup
– Parcarile

Servicii contra-cost :
– Intrarile la obiectivele turistice;
– Urcarea / coborarea cu masinile de teren
– Mese si alte cheltuieli nementionate in program

Ce facem astazi :
Ne pregatim de drumetie si ne intalnim la ora 07:00 la Dealul Patriarhiei.
Suntem dornici de o intalnire cu natura, cu legendele Muntilor Ciucas. Incepem cautarea celor mai fermecatoare peisaje , usor accesibile de unde avem prilejul intalnirii cu natura in toata splendoarea sa. Va Propunem urcare cu masinile de teren ( contra cost ~15 lei/pers), de la Fabrica Keia pana la Cabana Ciucas, sau pentru cei obisnuiti cu drumetiile, urcare pana la Cabana Ciucas. In timpul urcarii trecem pe langa locul din care izvoraste Zaganul, marcat printr-o cruce din piatra. Cabana Ciucas este situata la altitudinea de 1595 m.
Drumetie si picnic in natura, sau servirea mesei la cabana, acestea sunt deliciul unei zile la munte.
Vizitam si Statiunea Cheia care este situata la altitudinea de 871 m,intr-o depresiune intramontana, inconjurata de padurile de brad si fag unde se respira un aer deosebit de placut.
Privelistea pe care o ofera orice parte a statiunii bucura orice turist, de orice varsta. Recomandata ca loc de odihna si recreere ne asteapta sa o vizitam in orice anotimp.
Terminam plimbarea noastra si revenim in Bucuresti, in jurul orei 19:00.

Recomandare :
– Se recomanda incaltaminte de drumetie pe munte
– Un Rucsac este cel mai lejer de purtat din care sa nu lipseasca palaria de soare si sticla cu apa
– Aduceti cu dumneavoastra aparatul de fotografiat, creeati-va cel mai frumos album foto!

* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.
* Copii in varsta pana la 10 ani achita suma de 70 lei
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.
Important :
– Masurile de igiena a mainilor si a incaltamintei sunt o prioritate si ne vom ingriji de acest aspect in permanenta pe toata durata excursiei
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

Bine de stiut:
Ne preocupam de sanatatea noastra, a tururor si de aceea respectam masurile impuse de autoritati privind igiena, astfel ca la bordul autocarelor si midiautocarelor avem dezinfectanti, mijloacele de transport fiind si acestea dezinfectate astfel incat calatoria sa aiba loc in conditii de siguranta a igienei.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati numele, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul – Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 50% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, plata integrala a excursiei, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar, sau la Alpha Bank, pentru detinatorii de card Alpha Bank depunere la bancomat, sau la sucursala bancii.
– Ultima rata se plateste cu 10 zile inainte de plecare.
– Daca ati ales efectuarea platii fie partiala sau integral, prin intermediul bancar, fara a va prezenta in agentie, prin plata efectuata ati acceptat pe deplin termenii si conditiile contractului de calatorie (disponibil pe site: https://www.excursiireusite.ro/contract-servicii-turism/ ).
– Imbarcarile turistilor din alte orase in afara de Bucuresti, vor fi anuntate la inscriere.

Eventuale evolutii de tarife:
Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteriale pretului petrolului, etc. Daca tariful final de vanzare depaseste o cresteremai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la parteneriiexterni sau agentia de turism decide aceste rediuceri.
Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri.
Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva. In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar laun tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.Conditiile prezentate, impreuna cu programul excursiei sunt parte integranta a contractului de calatorie incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea prelucrarii datelor cu caracter personal (GDPR).

Servicii ghid / coordonator de grup:
Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fieconforme cu programul prezentat la inscriere.
In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza.
Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului devizitare a orasul / obiectivului turistic.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061 emisa in data de 17.12.2019, perioada de valabilitate: 04.01.2020-03.01.2021.

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26