Weekend la malul Marii – Dragobete. 19-21 feb. 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii diverse > Weekend la malul Marii – Dragobete. 19-21 feb. 2021

O super excursie de 3 zile, cu relaxare la malul marii, statiunea Mamaia, hotel Sulina3*, vizitarea Cetatilor Capidava si Histria.
Visul celor care iubesc marea este de a o vedea in orice anotimp. Situat pe malul marii, hotel asigura atmosfera de vacanta si visare, asadar un weekend reusit, din care placam cu amintiri de iarna de pe litoral.
Oferta include tur pietonal gratuit in centru vechi al Constantei si alte surprize.

Tariful include :                                                                                  
– Transport cu autocarul clasificat, cu aer conditionat;
– Cazare 2 nopti cu mic dejun, Hotel Sulina3* Mamaia 
– Cina ( fisa cont)
– Cos cu fructe la sosire in camera
– Sampanie si aranjament cu petale de trandafiri si lumanari
– Ghid Local- tur pietonal centrul vechi Constanta  
– Ghid autorizat – coordonator de grup    
                        
Tariful nu include :
– biletele de intrare si taxele de ghid de la obiective
– Mesele zilei nementionate in program

Supliment camera single : 200 lei

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : feb. 19 - feb. 21
  • Tarif / Pers. :

    475 lei

Ziua 1

Vineri: Ora 07:00 intalnire cu ghidul coordonator de grup la Dealul Patriarhiei; Plecare pe traseul Bucuresti- Mamaia.
In drum catre litoral, vizitam Cetatea Capidava, fortificatie geto-daca, castru roman, situat pe malul drept al Dunarii. Capidava inseamna Cetatea de la Cotitura, ea avand o pozitionare cum nu se putea mai bine, fiind situata pe deal, se putea supraveghea un mare areal. Ajungem la Mamaia, cazare Hotel Sulina International 3*, seara distractiva, cina se serveste individual, in sistem fisa cont.

Ziua 2

sambata: Dupa micul dejun servit la malul marii, va propunem o excursie la Cetatea Histria, unde avem posibilitatea de servirea pranzului la Cherhana.
Cetatea Histria a fost ridicata de catre colonistii greci din Milet, in jurul anilor 600 I.Hr. Aici au fost batute primele monede din actuala Romanie: monede turnate de argint, care au stantat simbolul orașului, repezentat de un vultur pe un delfin.
Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Seara cina in sistem individual, fisa cont.

Ziua 3

duminica: Micul dejun, ne bucuram de o cura de aerosoli la malul marii, cu alte cuvinte ne fortificam sistemul imunitar. Astzi avem in program vizitarea Constantei : Tur pietonal cu ghid local in care vizitam obiectivele din centrul vechi al orasului, pornind din Piata Ovidiu.Dupa tur, o scurta pauza de pranz si plecare catre casa.
Dupa aceste frumoase zile, cu organismul fortifiat, incarcati de informatii deosebite si amintiri de neuitat, ne indreptam catre casa. Sosire in Bucuresti la orele serii.

Mentiune :
Daca timpul permite, putem vizita si alte obiective situate in traseul nostru.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Important!
– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, de a o reprograma, sau de a oferi posibilitatea inscrierii la un program similar.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice sunt diferite functie de sezonalitate
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de calatorie incheiat.
– Agentia de turism informeaza turistii participanti asupra tarifelor aproximative pentru intrari la muzee, ferryboaturi, safary, barci sau alte activitati extra, dar nu incaseaza si nu garanteaza aceste tarife care se achita la fata locului de catre turisti.

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc. – Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3155, valabila pana la data de 03.01.2022.

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.