Vacanta de Vara, Calator prin Tara Mea. 27 iul – 01 aug 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Vacanta de Vara, Calator prin Tara Mea. 27 iul – 01 aug 2021

sold out

Circuitul vacantei de vara, spectacol de peisaje, obiective turistice si experiente de neuitat : Sovata – Arieseni- Ghetarul Scarisoara – M.tii Metaliferi- Muzeul Aurului
Parcul National Apuseni – Transfagarasan

Tariful include:
– transport autocar clasificat cu aer conditionat
– 5 nopti cazare cu demipensiune 3*
– ghid autorizat insotitor de grup

Tariful nu include:
– biletele de intrare la obiectivele turistice (Mocanita ~35 lei, Telecabina Cetatea Devei~ 20 lei)
– Safari of road pe Valea Nirajului
– cheltuieli personale

Supliment camera single 250 lei

Reduceri :
– Copil 02 – 05,99 ani cazat in camera cu 2 adulti– 300 lei si va avea loc in autocar, fara  pat separat in camera parintilor;

– Copil 06 – 09,99 ani cazat in camera cu 2 adulti– 550 lei,loc in autocar si pat separat in camera;

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : iul. 27 - aug. 01
  • Tarif / Pers. :

    1,100 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Plecare la ora 06.30 din Dealul Patriarhiei, pe traseul Bucuresti – Brasov  –  Sovata. Odata ajunsi in Brasov, scurta plimbare prin centru pietonal (30 minute). Scurt popas in satul Corund pentru a admira ceramica speciala produsa aici cat si alte obiecte de artizanat . In Sovata cazare si cina la pensiune  3*.

Ziua 2

Mic dejun. In cursul diminetii plimbare cu Mocanita din Sovata (plimbare 2 ore), traversam Padurea Fermecata. Safari of road pe Valea Nirajului, plecand din Campul Cetatii: activitate unica in Romania unde ne bucuram de cele mai frumoase peisaje din Muntii Gurghiului. Popas pe culmea muntelui cu o mica surpriza in mijlocul naturii, in tinutul prin care ursul este la el acasa.(safari in functie de conditiile meteo). Ne intoarcem cu Mocanita la Sovata si avem program de baie in Lacul Ursu, lacul cu o salinitate foarte ridicata, lac heliotermic unic in Europa datorita acestor caracteristici. Cazare si Cina Sovata.

Ziua 3

Mic dejun. Excursia continua catre Apuseni: in drum vizita la Manastirea Recea, ajungem in  Valea Ariesului , catre Parcul National Apuseni care ofera un peisaj mirific- vizitarea Ghetarului Scarisoara, compus din 80.0000 metri cubi de gheata, cel mai mare din Romania. Cazare Arieseni. Avem placuta surpriza de a ne intalni cu “ Camara Motului “ si ospitalitatea Tarii Motilor. Cina si cazare pensiune 3* Arieseni.

Ziua 4

Mic dejun. Astazi aflandu-ne in Parcul National Apuseni: vizitam Cascada Pisoaia. In aceasta zona se mai vorbeste si astazi in cateva familii, pre putin cunoscuta ‘’’limba gomoteasca’’, singurul argou rural din Romania. Vedem si Dealul Cu Melci, vizita la Casa Memoriala Avram Iancu. Plimbarea, bucuria acestei zile unice se incheiei cu un foc de tabara insotit de o ceasca de vin fiert si multe povesti cu voie buna. Cazare si cina Arieseni.

Ziua 5

Mic dejun. Plecare catre Deva: Vizita la Tebea: Gorunul lui Horea, Mormantul lui Avram Iancu de la Tebea, parcurgem in continuare drumul prin Muntii Metaliferi, calcand pe comorile mult  ravnite ale tarii noastre, ajungem la Brad unde vizitam Muzeul Aurului, unic in Europa.  In Deva vizitarea Cetatatii Devei care a fost construita pe urmele unei fortificatii daco romane in sec XIII-lea. Urcare cu telecabina pana la Cetate de unde ni se arata o splendida panorama asupra Vaii Muresului si asupra intregului oras. Tur de oras: Casa de Cultura si Statuia Ecvestra a lui Decebal, Fantana Muzicala; Parcul Cetate cu Ansamblul Statuar de Gimnaste si statuile martirilor Horia, Closca si Crisan.  Cazare si  cina Hotel 3* Deva. Seara o vom petrece in central orasului, in jurul Fantanii Muzicale care ne ofera un spectacol de muzica si culoare unicat.

Ziua 6

Mic dejun. Plecare spre Sebes, scurta oprire in Cartisoara pentru a vizita Casa Memoriala Badea Cartan. Pe Transfagarasan, oprire la Cascada Balea, Lacul Balea, Lacul Vidraru, M-rea Curtea de Arges. Plecare spre Bucuresti si sosire la orele serii, in functie de traficul rutier.

Tarif : 1100 lei /pers. – valabil la un grup de minim 25 de persoane.

Inscrierea si plata excursiei:
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13 BTRL RONC RT03 2843 8901.
– Se poate plati cu vouchere si carduri de vacanta ( se achita suma integral, nu se accepta rate)
– Se poate plati in in rate : 50% la inscriere, restul sumei cu 10 zile inaintea datei de plecare.
– Turistul care a achitat avansul ( 50% din valoarea totala), este turist inscris la excursie.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Informatii Oferta:

Important :
– Nominalizarea hotelurilor / pensiunilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului coordonator de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Agentia NU organizeaza partaje.

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc.
– Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3155 perioada de valabilitate: 04.01.20210-03.01.2022

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26

Stoc epuizat