Targurile de Craciun Brasov, Cluj, Sibiu. 5-6 dec. 2020
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii diverse > Targurile de Craciun Brasov, Cluj, Sibiu. 5-6 dec. 2020

Targurile de Craciun sunt cele mai asteptate targuri de peste an. Apropierea sarbatorilor de iarna, aduce tot mai des zambetele oamenilor pe fetele acestora si dintr-o data, devenim mai buni si mai frumosi. Haideti si voi la cumparaturi de Craciun si la o ceasca de vin fiert si aroma de scortisoara!

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat, conform normelor europene dotat cu incalzire, Instalatie audio/video, scaune rabatabile ( pe timpul transportului atmosfera este intretinuta de colinde si catece de Craciun)
– Cazare 1 noapte hotel/ pensiune 3* sau 2*( camere cu 2 locuri si 3 locuri)
– Mic dejun
– Ghid coordonator de grup din partea agentiei Sara Travel

Servicii contra-cost:
– Mesele
– Intrari la obiectivele turistice si servicii de ghizi locali

Reduceri :
* Copii intre 2 si 10 ani : 210 lei in camera cu 2 adulti
* Copii intre 10 si 12 ani : 230 lei cu pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
Gratuitate : Copii intre 0 si 2 ani

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : dec. 05 - dec. 06
  • Tarif / Pers. :

    410 lei 310 lei

Ziua 1

Sambata: Bucuresti – Brasov – Cluj Napoca (~ 480 km)
Ne intalnim la Dealul Patriarhiei la ora la ora 05:30, plecare ora 05:45 pe traseul Bucuresti – Brasov.
Bucurie, distractie, cumparaturi vesele, tot sa-ti alegi din targul cu peste 40 de casute cu bunatati. De la CD-uri cu colinde, la ornamente si globulete pentru brazii de Craciun, de la Casuta cu Turta Dulce, la casutele cu vin fiert aromat. Toate in atmosfera de sarbatoare de Craciun. Bradul de Craciun, Mos Craciun si ajutoarele sale, luminile multicolore, ne introduc in atmosfera de sarbatoare. Vizitam , facem cumparaturi, ascultam colinde, ne bucuram de momentele magice, ne ragasim copilaria in acest decor feeric.
Dar asta nu e totul: acum mergem la Cluj, la Targul de Craciun din Piata Unirii. Bradul, luminile magice, piata imbracata in sarbatoare colorata, de unde nu lipsesc concerte de Craciun, cu muzica pentru toate gusturile. Si aici intalnim tentatii culinare de sezon, lumanari parfumate, ornamente pentru ziua speciala a Nasterii Domnului. Pentru cei dornici de sporturi de iarna, patinoarul din Piata Unirii, va asteapta la o tura pe gheata. Cazare zona Tureni, hotel/ pensiune 2* sau 3*.

Ziua 2

Tureni – Cisnadioara – Sibiu – Bucuresti (~ 410 km)
Servim micul dejun, plecam spre Sibiu, cu oprire in Cisnadioara pentru vizitarea Cetatii si cateva cumparaturi specifice zonei. La Sibiu, Targul de Craciun organizat in Piata Mare , se afla la a 14-a editie. Negresit gasim drumul catre Targ, cu ochii inchisi: mergem dupa mirosul de vin fiert si scortisoara. Casute cu bunatati din carne de porc, ba chiar sorici gasim in piata, branzeturi fine de la producatori locali, turta dulce si biscuiti cu scortisoara si nuci, ornamente speciale pentru pomul de Craciun . Avem un patinoar si la Sibiu, dar si roata panoramica este o alta atractie din care admiram orasul. Parca nu ne induram sa ne despartim de atmosfera de basm, dar acasa ne asteapta cu daruri cei dragi. La Bucuresti ajungem in functie de trafic, in jurul orei 22:00.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Informatii oferta

Important :
– Nominalizarea hotelurilor / pensiunilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului coordonator de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat si odata cu inscrierea in excursie, va exprimati acordul in ceea ce priveste legea de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR).

*Agentia NU organizeaza partaje.

Conditii de Inscriere si participare :

– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

– Ultima rata se plateste cu 14 zile inainte de plecare.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26