Revelion cu stil la Tg Neamt 2021. 30 dec – 03 ian 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Revelion cu stil la Tg Neamt 2021. 30 dec – 03 ian 2021

sold out

Revelionul la Hotel Victoria din Tg Neamt, este un revelion cu stil in adevaratul sens al cuvantului: eleganta restaurantului, prezentarea si decorarea intregului hotel, bunul gust, ne creeaza o stare de bine, de confort. Petrecerea Revelionului in zona cu obiceiuri si traditii cum numai la romani gasesti: Program distractiv in fiecare zi, daca timpul permite facem chiar si plimbari cu sania trasa de cai. Sa nu uitam de bucatele pregatite pentru marea sarbatoare, bauturi fine, de calitate care fac atmosfera deosebita. Ne intalnim cu traditia dar si cu modernul in egala masura. Indemnul nostru este sa vizitam Moldova in peisaje de iarna !

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat, conform normelor europene dotat cu incalzire, Instalatie audio/video, scaune rabatabile
– Cazare 4 nopti Hotel Victoria 3* Tg Neamt ( camere cu 2 locuri twin si matrim)
– Mic dejun bufet suedez
– cina -3 cine
– Pranz – 3 mese de pranz Bunus din partea Agentiei Sara Travel
– Oferta fiecarei zile este vinul casei nelipsit la mesele principale
– Masa de Revelion cu muzica live si open bar (bauturi la discretie)
– Seara Festiva de Sf Vasile 01.01.2021
– Excursiile/ vizitele mentionate in program
– Ghid coordonator de grup
– Buna dispozitie si distractie cum se cuvine

Servicii contra-cost:
– biletele de intrare la obiective turistice

– cheltuieli personale
– bauturile de orice fel cu exceptia meselor festive si bauturilor incluse in meniu

Bonus : 3 mese de pranz din Partea Agentiei Sara Travel

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : dec. 30 - ian. 03
  • Tarif / Pers. :

    1,895 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

30 dec. Buna dimineata va spunem la ora 07:00, la baza Dealului Patriarhiei, locul de plecare in excursia de Revelion in Moldova. Bucorosi de calatoria catre noul an, in drumul nostru vizitam Manastirea Brazi din Panciu, care a fost ridicata in vremea Sfantului Stefan Cel Mare. Pauza pentru masa de pranz (optional). Odata ajunsi la Targu Neamt, unde petrecem Revelionul, suntem intampinati cu o ceasca de vin fiert, acompaniata de colinde traditionale. Cazare, cina cu muzica si divertisment.

Ziua 2

31 dec. Dupa micul dejun facem excursie in imprejurimi si vizitam Manastirile Agapia, Varatec si Manastirea Neamt. Intoarcere la Hotel, masa de pranz si odihna, sau timp liber pentru o dupa amiaza in tihna si pregatirea pentru Festivitatea Revelionului. La ora 21:00 se da startul serii festive, atmosfera de sarbatoare, la care participam cu totii, fiecaruia revenindu-i sarcina de a se distra cum stie mai bine. Seara incepe cu mizica si dansuri folclorice si internationale, jocuri si obiceiuri ale zonei. Meniu traditional, bucate alese demne de seara dintre ani. La Multi Ani 2021 ! Ciocnim un pahar de sampanie si ne punem cea mai importanta dorinta pentru anul ce tocmai a venit! Petrecem pana in zori.

Ziua 3

01 ian. Prima zi din an o intampinam cu veselie, gata de un nou inceput. Ne vedem la cafea in jurul orei 10:30. La ora 13:00 pranzul de la care nu lipseste ciorba radauteana si alte bunatati. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea orasului sau o scurta plimbare catre Humulestii din poveste. Daca timpul permite, plimbare cu sania. Cina festiva de an nou, muzica si dansuri, veselie si bunatati culinare.

Ziua 4

02 ian. Mic dejun. Astazi mergem in Targul Iasilor. Excursia la Iasi, unde vizitam Copoul, Vedem Palatul Culturii, Centrul pietonal, Catedrala Mitropolitana, Gradina Botanica a orasului, prima gradina universitara, un loc verde tot timpul anului, iar vizita in anotimpul rece incalzeste inimile.Intoarcere la Hotel, cina.

Ziua 5

03 ian. Micul dejun si ramas bun de la gazdele noastre ospitaliere care ne-au oferit un sejur minunat, o petrecere de neuitat. Am petrecut cele mai frumoase zile, am pasit in noul an cu sperante de bine si plecam catre casele noastre, incarcati de amintirile acestor zile minunate. In drumul catre casa ne oprim La Piatra Neamt. Urcam cu Gondola pe Muntele Cozla, pentru a respira un aer de munte perfect ozonat.Optional vizitarea orasului sau a Muzeului de Arta, care adaposteste lucrari de mare valoare artistica. Sosire in Bucuresti la orele serii in functie de traficul rutier.

Reduceri :

– Copii pana la 7 ani, Cazati in camera cu parintii fara pat suplimentar : 30%.
– Copii pana la 10 ani cazati in camera cu parintii, fara pat suplimentar: 20%

– Plata Integrala pana la 10.09.2020 : 5% reducere.

Rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea unui avans minim de 900 ron / persoana .

Conditii de plata / anulare a excursiei de Revelion 2021:

a). Orice persoana care plateste un avans de 900 lei din contravaloarea pachetului turistic, este turist inscris la excursie.
b). Se va achita diferenta dupa cum urmeaza: 600 lei pana la 01.12.2020 si ultima rata de 395 lei pana la 16 decembrie 2020.

In cazul anularii/renuntarii la excursie de catre turistul, penalizarile sunt dupa cum urmeaza:
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intre data inscrierii si 20 noiembrie 2020.
b) 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intre 21 noiembrie si 01 decembrie 2020.
c) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face incepand cu data de 02 decembrie.2020.
d) La modificare de nume participanti se aplica o taxa de 10% din costul total al pachetului turistic.

e) Plata cu Vouchere de Vacanta este acceptata si daca se renunta penalizarea este de 100%, indiferent de momentul renuntarii ( vouchere de vacanta nu se pot restitui si nu puteti obtine ).
f) Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite care apar si pe contractul de calatorie, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca excursia sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.

Stoc epuizat