Pelerinaj Moldova. 27-28 nov. 2020
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursie cultural religioasa > Pelerinaj Moldova. 27-28 nov. 2020

Este Postul Craciunului, iar pelerinajele in acesta perioada sunt hrana pentru suflet.
Am ales de aceasta data Manastirea Vorona care sta ascunsa printre codrii seculari, ctitorie a calugarilor rusi. La Manastirea Vorona participam la slujba Sf Maslu.
Manastirile Miclauseni, Probota care a devenit patrimoniu UNESCO.
Surpriza acestui pelerinaj o reprezinta Manastirea Nechit cu cele cateva sute de sfinte moaste, loc in care simtim ca Sfintii cerului au coborat pe pamant special pentru noi.

Plecare 27-28 noiembrie 2020 ora 06:30, Agentia Sara Travel si 06:40 Parcul Tineretului

Servicii incluse: 
– Transport autocar;
– Cazare 1 noapte
– Mic dejun
– Ghid autorizat insotitor de grup;

Servicii contra-cost:
– Intrari obiective turistice.
– Cheltuieli personale
– Mesele

Reduceri :
– Copil cu virsta cuprinsa intre 02 – 05,99 ani cazat in camera cu 2 adulti– 200 lei si va avea  loc in autocar,  fara  pat separat  in camera parintilor;
– Copil cu virsta intre 6 – 09,99 ani cazat in camera cu 2 adulti– 250 lei ,va beneficia de loc in autocar si pat separat in camera;

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : nov. 27 - nov. 28
  • Tarif / Pers. :

    320 lei

Ziua 1

Vineri: Dimineata devreme plecam de la Sediul Agentiei Sara Travel ( Sos Giurgiului nr 33 A) la ora 06:30 si la ora 06:40 de la Parcul Tineretului ( Metrou Tineretului ). Astazi vizitam Manastirea Miclauseni, ctitorita de vornicul Ioan Sturdza la 1752.
Continuam cu Manastirea Probota, inclusa in Patrimoniul UNESCO, ridicata la 1530 de catre Petru Rares, care pastreaza Icoanele aduse din Sf Munte Athos, Maica Domnului Odighitria- indrumatoarea si Icoana Maicii Domnului cu trei maini Trihirussa, copie dupa Icoana din Manastirea Hilandar. Icoana aminteste de minunea savarsita de Sf Fecioara, Sfantului Ioan Damaschin. Spre seara participam la slujba Sf Maslu si rugaciuni de dezlegare la Manastirea Vorona unde fiecare pelerin primeste binecuvantare de la Preotul Manastirii.
Manastirea este ctitorie a boierilor moldoveni, dar si a schimnicilor rusi si greci, care vietuiau in aceste locuri. Scrierile amintesc de viata monahala foarte intensa, cand in aceste locuri traiau aproximativ 200 de calugari. Dupa aceasta inchinare la Vorona, cazare pensiune 3*, zona Pascani.

Ziua 2

Sambata: Dupa micul dejun, plecam la Manastirea Nechit, care dateaza din sec al XIV-lea. Izvoarele vremii vorbesc despre Nichita Sihastrul,de al carui nume se leaga aceasta vatra. Manastirea pastreaza sute de sfinte moaste, astfel incat atunci cand pasesti in micul Paraclis de sus, simti puterea si taria cu care Dumnezeu a creeat lumea.
De la Manastirea Nechit plecam mai departe catre Manastirea Tazlau. Stefan cel Mare si Sfant a ctitorit Manastirea Tazlau la anul 1458.
Dupa aceste zile incarcate de binecuvantari, ne indreptam catre casa.
Sosire in Bucuresti la orele serii.

!!! Avantaje !!! :

– Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.
– Tariful este garantat indiferent de numarul de participanti, astfel mijlocul de transport se adapteaza in functie de marimea grupului.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Transport:

Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– La calatoria cu autocarul/ midiautocarul, Opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, ofera turistilor confort de calatorie satisfacator, se fac stationari pentru a vizita obiective turistice, de asemenea pauzele pentru cumparaturi la magazine de suveniruri si altele.
– Scaunele sunt rabatabile si se actioneaza cu permisiunea turistilor aflati pe bancheta din spatele dumneavoastra.
– Prezentarea la locul de imbarcare comunicat de agentiei, se face cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platii avansului, astfel ocupam doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international, autocare cu aer conditionat, scaune rabatabile, instalatie audio/video.

Important :

– Nominalizarea hotel / pensiune se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare : Cartea de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari: 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro/ 021.450.90.26 .