Pelerinaj Dobrogea – Pe carari de Lumina. 06 noiembrie 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursie cultural religioasa > Pelerinaj Dobrogea – Pe carari de Lumina. 06 noiembrie 2021

De vorba cu Parintele Viorel, este sentimentul cu care fiecare pleaca si duce cu sine blandete, bunatate, curaj. Sperante de bine, cuvinte cu folos duhovnicesc, bucurii sufletesti.
Vizitam Manastirea Sfintilor Romani Galesu, ridicata pe locul unuia din lagarele de munca silnica la Canalul Dunare- Marea Neagra.
 
Tariful include :                                                                                  
–  Transport cu autocarul clasificat, cu aer conditionat;     
–  Ghid autorizat coordonator de grup    
                        
Tariful nu include :
– Biletele de intrare si taxele de ghid de la obiective
– Mesele zilei

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : nov. 06 - nov. 06
  • Tarif / Pers. :

    130 lei

Ziua 1

Ora 05:00 intalnire cu ghidul coordonator de grup in fata agentiei Sara Travel si la ora 05:30 la Dealul Patriarhiei.
Ne intreptam catre rasarit, poate nu intamplator astazi mergem in aceasta directie, spre est, de unde incepe speranta si visarea, implinirea dar nu in ultimul rand inceputurile crestinismului pe aceste meleaguri. Mergem pe Autostrada Soarelui, ajungem la Manastirea inchinata Sfintilor Romani Galesu. Cunoscuta ca si Golgota neamului romanesc, loc in care preotii si calugarii ddetinuti erau adusi pe santier la costructia Canalului Dunare- Marea Neagra. Acestia erau supusi torturilor morale si fizice, disparuti chiar fara urma, muncind si suportatand toate vicisitudinile regimului comunist. Locul in care este astazi contruita Manastirea era numit si Plaiul Popilor. Este locul prin care au trecut Sfintii Parinti Arsenie Boca, Adrian Fageteanu, Ilie Lacatusu, Constantin Galeriu si multi altii.
Ziua continua cu Topraisar unde participam la slujba de Sf Maslu, dupa care fiecare dintre noi va primi binecuvantari ale Parintelui Viorel.
Masa de pranz se serveste la Trapeza biserici.

Dupa o zi incarcata de bucurii duhovnicesti, nu ne ramane decat sa ne folosim cu pricepere de invataturile zilei.

Recomandari:
-Imbracaminte si incaltaminte adecvata temperaturii lunii noiembrie.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Important!
– In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, de a o reprograma, sau de a oferi posibilitatea inscrierii la un program similar.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de calatorie incheiat.
– Agentia de turism informeaza turistii participanti asupra tarifelor aproximative pentru intrari la muzee, ferryboaturi, safary, barci sau alte activitati extra, dar nu incaseaza si nu garanteaza aceste tarife care se achita la fata locului de catre turisti.

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc. – Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.