Pastele in Cheile Nerei. 30 apr – 03 mai 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Pastele in Cheile Nerei. 30 apr – 03 mai 2021

sold out

Pastele, sarbatoarea luminii, a sperantei, prilej de innoire, bucurie.
In aceasta excursie nu uitam de relaxare, de drumetie in inima naturii: explorarea Parcului National Cheile Nerei

– Acceptam plata cu vouchere de vacanta sau carduri de vacanta –

Servicii incluse :
–  transport cu autocarul clasificat, cu aer conditionat;
–  3 nopti cazare cu mic dejun in camere cu 2 si 3 paturi ( la alegere) ;
–  ghid autorizat insotitor de grup

Servicii contra-cost :
– Biletele de intrare la obiective turistice;
– Mesele

Supliment camera single : 350 lei

Reduceri :
* Copii intre 2 si 7 ani : 210 lei in camera cu 2 adulti
* Copii intre 7 si 10 ani : 400 lei cu pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
Gratuitate : Copii intre 0 si 2 ani

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : apr. 30 - mai 03
  • Tarif / Pers. :

    790 lei 690 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Vineri – Este dimineata devreme, ora 06:30 si plecam pe un traseu spectaculos, catre Clisura Dunarii, sau cum mai este cunoscuta zona, Cazanele Dunarii. Oprire in Orsova cu vizitarea Manastirii Sf Ana, parcurgem drumul catre Cazanele Mari, ne relaxam si lasam Dunarea sa ne conduce gandurile si visurile in timp ce ajungem la Satul Lacustru, unde admiram casutele suspendate deasupra apei si ne gandim la Maldive. Seara Cazare la Pensiune 2* in Cheile Nerei. ( Optional, cina contra cost).

Ziua 2

Sambata – Micul dejun, si gata de drumetie: azi patrundem prin tunelurile naturale, o adevarata aventura pe malurile Raului Nerei, pana la Podul Bei. Traseul spectaculos de pitoresc, uneori malurile se inalta deasupra Raului Nera pana la 6 sau chiar 7 metri. Intoarcere la pensiune, relaxare si pregatire pentru seara de inviere. Luam Lumina Invierii de la biserica din sat.
La intoarcere fiecare participant primeste oua, cozonac si un pahar cu vin vin rosu din partea Agentiei Sara Travel.

Ziua 3

Duminica – Ziua de Paste- Micul dejun. Zi de mare sarbatoare, in care dupa masa de pranz va propunem o scurta excursie la Manastirea Ciclova- Calugara, sau ne relaxam sau ne plimbam in jurul pensiunii.

Ziua 4

Luni- Micul dejun si plecam catre Clisura Dunarii. Plimbare in cazanele mici si cazanele mari, admiram chipul lui Decebal care scruteaza zarea si pazeste de veacuri granitele tarii, admiram Tabula Traiana, vedem Grota Veteranilor si Pestera Ponicova. Vizita la Manastirea Mraconia. Ajungem la Bucuresti la orele serii.

Inscrierea si plata excursiei:
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13 BTRL RONC RT03 2843 8901.
– Se poate plati cu vouchere si carduri de vacanta ( se achita suma integral, nu se accepta rate)
– Se poate plati in in rate : 50% la inscriere, restul sumei cu 10 zile inaintea datei de plecare.
– Turistul care a achitat avansul ( 50% din valoarea totala), este turist inscris la excursie.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Informatii Oferta:

Important :
– Nominalizarea hotelurilor / pensiunilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului coordonator de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Agentia NU organizeaza partaje.

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc. – Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3155 perioada de valabilitate: 04.01.20210-03.01.2022

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26

Stoc epuizat