Manastirea Prislop & Geoagiu Bai & Biserica Densus. 3-4 apr. 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Manastirea Prislop & Geoagiu Bai & Biserica Densus. 3-4 apr. 2021

sold out

Statiunea Geoagiu Bai, Drumul Roman, Baile Daco-Romane din Germisara, cat si Cascada Clocota sunt obiective de neratat cand ajungem in Geaoagiu.
Trecel prin Orastie, vizitam Manastirea Colt, parcurgem frumosul Defileu al Jiului, Valea Oltului cu povestile sale dintre Cozia si Parang. In Horezu facem cumparaturi de tot felul. Manastirea Lainici din Defileul Jiului are mereu portile deschise calatorului. Ineditul consta in vizitarea Manastirii Cornet, pe sub care trece trenul si care are un foisor construit deasupra Oltului unde te poti reculege in voie.
Vizitam Manastirile Prislop, Cornet, Lainici si Biserica Densus.

Servicii Incluse:
– Transport autocarul
– Cazare 1 noapte cu mic dejun
– Cina ( cu posibilitate meniu de post)

Servicii contra-cost:
– Intrari la obiective turistice daca este cazul
– Cheltuieli personale

Supp sgl : 60 lei

Reduceri :
* Copii intre 6 si 10 ani : Reducere 40 %, fara pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
* Copii intre 10 si 12 ani : Reducere 25 %, cu pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
Gratuitate : Copii intre 4 si 6 ani

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : apr. 03 - apr. 04
  • Tarif / Pers. :

    360 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la dealului Mitropoliei – Piata Unirii si plecare pe ruta Bucuresti – Rm Valcea Sibiu – Geoagiu Bai – Orastie. In Defileul Oltului vizitam Frumoasa Manastire Cornet pe sub care trece trenul. In timpul vizitei, daca se intampla sa treaca trenul, vei crede pentru o secunda ca te afli in Japonia. La Geoagiu Bai Vizitam Baile Daco – Romane si daca timpul e frumos mergem si la Cascada Clocota. Scurta prezentare a statiunii milenare. Cazare Orastie Hotel /pensiune 3*.

Ziua 2

Dupa micul dejun autocarul ne duce la Manastirea Prislop, la Parintele Arsenie Boca. Dupa inchinare, luam apa tamaduitoare de la Izvorul din curtea Sfintei Manastiri si plecam la Densus, vizitam aceasta Biserica foarte veche cu hramul Sf Nicolae care a fost zidita in sec VII. Povestea acestei Biserici isi lasa amprenta in timpurile stravechi si suntem nerabdatori sa o aflam. Astazi vizitam doua ctitorii ale Candestilor si anume Biserica Colt, si Santamarie Orlea. Biserica Colt dateaza din jurul anilor 1200 si pastreaza inca si azi cateva fresce bizantine realizate de pictorul Stefan, cel mai probabil in jurul anului 1350. Ramanem in acelasi registru al vechilor timpuri iar la Santamarie Orlea vizitam biserica cu acelasi nume. Situata langa Conacul familie Kendeffy, a Candestilor, Biserica prin vechimea ei tot din jurul anilor 1200, se arata vizitatorului intr-o combinatie a ortodoxismului cu catolicismul. Si aici intalnim pictura bizantina dar si scrieri chirilice, impreuna cu ferestre si elemente romanice si gotice. La Intoarecere parcurgem Defileul Jiului si ne oprim la Manastirea Lainici. Din Horezu cumparam vase din ceramica si alte suveniruri. Intoarecre in Bucuresti la orele serii.

Mentiune :
Daca timpul permite, putem vizita si alte obiective situate in traseul nostru.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Important!
– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, de a o reprograma, sau de a oferi posibilitatea inscrierii la un program similar.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice sunt diferite functie de sezonalitate
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– Daca se alege efectuarea platii- partial sau integral- indiferent de suma, prin intermediul bancar, acest lucru reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de calatorie (disponibil pe siteul www.excursiireusite.ro).
– Agentia de turism informeaza turistii participanti asupra tarifelor aproximative pentru intrari la muzee, ferryboaturi, safary, barci sau alte activitati extra, dar nu incaseaza si nu garanteaza aceste tarife care se achita la fata locului de catre turisti.
– Orice modificare ce poate aparea cu privire la restrictionarea calatoriilor care ar aduce dupa sine anularea excursiei, de comun acord cu agentia, aceasta se reprogrameaza la o data ulterioara.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc. – Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3155, valabila pana la data de 03.01.2022.

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.

Stoc epuizat