Excursie Targoviste & Pucioasa Fabrica Globulete. 01 dec. 2020
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursie cultural religioasa > Excursie Targoviste & Pucioasa Fabrica Globulete. 01 dec. 2020

Vin sarbatorile, vin!
Sa ne bucuram impreuna de cea mai frumoasa luna din an, astfel ca in zi de sarbatoare, vizitam fabrica de globulete si ornamente de brad din Pucioasa, Targoviste, Breaza cu atelierele de cusut ia traditionala romaneasca. Drumul este unul foarte pitoresc care ne imbie la plimbare.

Tariful include :
– Transport autocar
– Ghid coordonator de grupdin partea agentiei

Tariful nu include :
– Intrarile la obiectivele
– Mase si alte cheltuieli personale

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : dec. 01 - dec. 01
  • Tarif / Pers. :

    100 lei

Ziua 1

La Multi Ani Romania, la multi ani noua tuturor!

Astazi ne intalnim la ora 06:30 la baza Dealului Patriarhiei. Plecam pe traseul Bucuresti -Targoviste- Pucioasa- Breaza.
La Targoviste vizitam Manastirea Stelea si centrul istoric. Manastirea Stelea este o bijuterie dantelata in piatra. Ajungem la Pucioasa si ne asezam la masa de lucru: decoram globulete pentru cei dragi, facem cumparaturi, ne intoarcem in vremea copilariei, deconectandu-ne chiar si pentru scurt timp de la cotidianul zilei.
Pucioasa, un orasel-statiune, cochet si discret care se pierde in istoria statiunilor balneoclimaterice de alta data. Ne bucura vizita prin aceste locuri si continuam drumul catre Breaza. Atelierul unde se lucreaa camasa romaneasca traditionala, este unica. Aici afla povestea iei, a motivelor traditionale cusute cu indemanare si multa migala. Putem face cumparaturi, deoarece sunt preturi pentru fiecare buzunar.
Pleacre spre Bucuresti, sosire in functie de trafic, in jurul orei 20:00.

Mentiune :
Daca timpul permite, putem vizita si alte obiective situate in traseul nostru.

Conditii de Inscriere si participare :

– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar ( o singura depunere): depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
– Ultima rata se plateste cu 7 zile inainte de plecare.

Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320; office@saratravel.ro / 021.450.90.26 /