Excursie Salina Ocnele Mari & Manastirea Bascovele & Parcul si Manastirea Trivale. 21 nov. 2020
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursie cultural religioasa > Excursie Salina Ocnele Mari & Manastirea Bascovele & Parcul si Manastirea Trivale. 21 nov. 2020

Relaxare este cuvantul zilei, iar natura cu frumusetile ei, vin sa completeze tabloul zilei.
Vizita la salina, in vremea schimbarii anotimpurilor este benefica pentru sanatate. Alte atractii ale zilei sunt Manastirea Bascovele, Parcul si Manastirea Trivale.

Tariful include :                                                                                  
–  transport cu autocarul clasificat, cu aer conditionat;     
–  ghid autorizat –  coordonator de grup    
                        
Tariful nu include :
– biletele de intrare si taxele de ghid de la obiective
– Mesele zilei

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : nov. 21 - nov. 21
  • Tarif / Pers. :

    120 lei

Ziua 1

Ora 07:00 intalnire cu ghidul coordonator de grup la Dealul Patriarhiei; Plecare pe traseul Bucuresti- Pitesti- Salina Ocnele Mari- Manastirea Bascovele – Bucuresti.

Ne indreptam catre Salina Ocnele Mari, intinsa pe 25.000 mp, cu pereti grosi de peste 600 m, totul din sare , vom fi impresionati de biserica din salina,  de Muzeul de sare, cat si de alte atractii cum ar fi : magazinele de suveniruri, terenul de fotbal, de baschet, de tenis, masa de biliard, locuri de joaca pentru copii, sau pur si simplu un fotoliu pentru masaj fac vizita in salina de neuitat.

Inchinarea la Manastirea Bascovele inconjurata de o frumoasa padure de stejar. Este ctitorie a Cantacuzinilor, (1695 ), un loc de intarire si inaltare duhovniceasca .
Vizitam Manastirea Trivale din Pitesti, asezata in parcul natural Trivale, ctitorita in veacul al XV-lea, este oaza de liniste, loc de reculegere si pelerinaj.

Recomandari:
-Pentru persoanele cu afectiuni medicale severe, consultati medicul de familie sau medicul de specialitate
-Imbracaminte si incaltaminte adecvata temperaturii de 14- 15 grade din salina .

Mentiune :
Daca timpul permite, putem vizita si alte obiective situate in traseul nostru.

Conditii de Inscriere si participare :

– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar ( o singura depunere): depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
– Ultima rata se plateste cu 7 zile inainte de plecare.

Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320; office@saratravel.ro / 021.450.90.26