Excursie Maramures, Manastirea Rohia, Salina Turda. 28 nov- 01 dec. 2020
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursie cultural religioasa > Excursie Maramures, Manastirea Rohia, Salina Turda. 28 nov- 01 dec. 2020

Maramures daca spui, voie buna primesti si intri in lumea traditiilor.
Plimbarea cu Mocanita, vizitele manastirilor si bisericilor de lemn cum numai in Maramures gasesti, horinca cea care ne horeste si alte bunatati din camara si ograda proprie a gospodarului, fac excursia noastra de neuitat. Sa nu te mire, acesta este Maramuresul. Veniti sa va convingeti!

Bine de stiut: Acceptam plata cu vouchere de vacanta sau carduri de vacanta.

Servicii Incluse:
– Transport autocarul/ midiautocarul
– Cazare o noapte Tureni Hanul Paprika 3* ( sau similar )
– Cazare cu mic dejun + cina 2 nopti Pensiunea Lacrima Izei 3* Moisei (sau similar)
– Ghid Coordonator de grup
– Taxele de parcare.

Servicii contra-cost:
– Intrari la obiective turistice
– Cheltuieli personale
– Bauturi alcolice si non alcolice la mesele nementionate in program

Supliment camera single : 200 lei

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : nov. 28 - dec. 01
  • Tarif / Pers. :

    760 lei

Ziua 1

Sambata: Bucuresti – Defileul Oltului- SiBiu- Alba Iulia- Turda- Tureni.
Gata de excursie: Intalnirea cu grupul la ora 06:30, la baza Dealului Mitropoliei, autocarul plin cu turisti, nerabdatori sa vizitam, sa ne bucuram de zile de vacanta. Astazi vizitam Salina Turda; Este coplesitor de frumoasa, maretia acestei saline produce uimire si celor care au vizitat cele mai impresionante locuri din lume. Cazare Tureni, Hanul Paprika 3* ( sau similar).

Ziua 2

Duminica : Maramuresul ne asteapta: incepem cu Manastirea Rohia si aflam povestea contructiei si a celor intamplate ulterior. Continuam ziua trecand prin Negresti Oas, Certeze, satul renumit datorita localnicilor. Negresti Oas este centrul Tarii Oasului, situat intre Muntii Gutai si Oas, aici vizitam Muzeul in aer liber. Muzeul reda viata asa cum oamenii au trait si traiesc in acest colt de tara.
Continuam cu satul Certeze despre care se spune ca e cel mai frumos si bogat sat din Romania. Despre Certeze se zvonise ca numarul autoturismelor inmatriculate in strainatate, depaseste numarul vitelor ( animalelor) din gospodarii. Astazi vizitam Cimitirul Vesel Sapanta. Catre seara ajungem la Moisei, cazare si cina, Pensiunea Lacrima Izei.

Ziua 3

Luni : Micul dejun in aerul proaspat si o cafea aburinda in terasa pensunii, dupa care plimbare cu Mocanita pe Valea Vaserului. Peisaj, culoare, frumusete de neegalat. Asa se descrie ziua de astazi.La intoarece vizitam Manastirea Barsana, etalonul Ortodoxiei in tinutul Maramuresului. Seara revenim la pensiune, – optional seara festiva cu Ceterasi.

Ziua 4

Marti: Micul dejun si excursia noastra incepe sa numere orele invers : suntem cu gandul acasa. Drumul nostru trece prin Valea Salautei, un peisaj de o frumusete rapitoare. La Tg Mures urcam scara Rakoczi pana la Cetate, vizitam Cetatea Tg Mures, scrut tur pietonal. La Bucuresti ajungem catre orele serii.

Reduceri/ Gratuitati :
* Copii intre 3 si 7.99 ani: Achita 500 lei
* Copii intre 8 si 10 ani : Achita 550 lei, cu pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
Gratuitate : Copii intre 0 si 2.99 ani

Inscrierile si confirmarile in limita locurilor disponibile.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 50% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar , RON (BNR+2% cursul din ziua platii) : IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901 sau EURO RO60BTRLEURCRT0328438901
– Ultima rata ( Plata Integrala) se plateste cu 10 zile inainte de plecare.

Important :

– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice sunt diferite functie de sezonalitate
– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia Sara Travel nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Acte necesare : Pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320; office@saratravel.ro / 021.450.90.26 /