Bulgaria Ruse & Basarabov Sf Dimitrie & Sf Marina 21 nov 2020
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursie cultural religioasa > Bulgaria Ruse & Basarabov Sf Dimitrie & Sf Marina 21 nov 2020

Excursie autocar 1 zi in Bulgaria in satul Basarbovo, locul unde s-a nascut si a vietuit Sf Dimitrie Basarabov- ocrotitorul Bucurestiului;
Vizita si inchinare la Manastirea cu Moastele Sf Marina, unde intalnim izvorul tamaduitor din mijlocul bisericii, Vizitarea orasului Ruse, cumparaturi !

Servicii incluse :
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat si vizitele mentionate in program,
– Ghid autorizat insotitor de grup.

Servicii contra cost :
– Cheltuieli personale,
– Masa de pranz

SHARE
  • Excursie in:Bulgaria
  • Data : nov. 21 - nov. 21
  • Tarif / Pers. :

    110 lei

Ziua 1

Intalnirea cu insotitorul de grup la ora 06:30  la statia de metrou Tinereutului ( la intrarea in parc) si la 06:40 in fata agentiei Sara Travel, plecare pe traseul  Bucuresti – Giurgiu- Ruse – Basarbovo – Karan Varbovka.
Zi de toamna autentica, cu soare dulce care imblanzeste chipurile si insoteste spiritele intr-o zi de sarbatoare. Astazi mergem la vecinii bulgari, in locul unde a vietuit Sfantul Dimitrie ocrotitor al Bucurestilor.
Ajungem in Bulgaria traversand Dunarea pe Podul Prieteniei care leaga orasele Giurgiu si Ruse . In satul Basarbovo se afla una dintre cele mai frumoase manastiri rupestre ale Bulgariei : Manastirea Sfantului Dimitrie Basarabov. Poposim pe malul Raului Lom si ne reculegem in acest frumos si linistit loc. Plecand mai departe ajungem la Manastirea Sf Marina, loc de tamaduire si reculegere . In mijlocul acestei Sfinte Biserici se afla Izvorul Tamaduitor a carui legenda este legata de otomanul caruia I sa vindecat fiul capatandu-si vederea.
In Ruse vizitam centrul orasului, facem cumparaturi si optional servim masa la renumitul restaurant Happy Bar& Grill din centrul orasului.
Cu bucuria in suflet, impliniti si multumiti de aceasta zi, ne indreptam care frontiera pentru intoarecerea in Bucuresti .

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Conditii de Inscriere si participare :

– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei. Se poate Plati in 2 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar (plata integrala) : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

– Ultima rata se plateste cu 7 zile inainte de plecare.

Acte necesare : Cartea de identitate valabila 6 luni.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Contact : office@saratravel.ro – Tel. / 021.450.90.26 / 0766.409.186 / 0721.134.320