Excursie Bulgaria Ruse Cetatea Sexagista Prista. 20 feb. 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Excursie Bulgaria Ruse Cetatea Sexagista Prista. 20 feb. 2021

sold out

Mult asteptata excursie in Bulgaria, ne ofera prilejul de a ne revedea si a fi din nou impreuna.
Asteptarea reintalnirii in excursii reusite cu Sara Travel Travel este la fel de mare cu surpriza zilei in care vedem Bulgaria altfel. Cetatea Sexagista Prista, orasul Ruse in sine, cunoscut in trecut ca Mica Venetie, magazine pline cu bunatati locale; toate acestea starnesc dorinta de a reveni cat mai des pe aceste meleaguri.
Vizitarea Manastirea Basarabov si Manastirea Sf Marina.

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat si vizitele mentionate in program,
– Taxele de drum,pod, parcari.
– Ghid autorizat insotitor de grup.

Servicii contra-cost:
– Cheltuieli personale,
– Masa de pranz

SHARE
  • Excursie in:Bulgaria
  • Data : feb. 20 - feb. 20
  • Tarif / Pers. :

    110 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Ne intalnim la ora 06:30  la Dealul Patriarhiei si la 06:40 in fata Agentiei Sara Travel, plecare pe traseul  Bucuresti – Giurgiu- Ruse – Barasrbovo – Karan Varbovka.
Ajungem in Bulgaria traversand Dunarea pe Podul Prieteniei: Giurgiu- Ruse.
In Ruse vizitam centrul orasului, Cetatea Sexagista Prista, facem cumparaturi si optional servim masa la renumitul restaurant Happy Bar& Grill din centrul orasului.
Magazinul fabricii de confectii de dama Karina ne asteapta cu preturi foarte bune, confectii moderne.
In satul Basarbovo se afla una dintre cele mai frumoase manastiri rupestre ale Bulgariei : Manastirea Sfantului Dimitrie Basarabov. Poposim pe malul Raului Lom si ne reculegem in acest frumos si linistit loc. Plecand mai departe ajungem la Manastirea Sf Marina, loc de tamaduire si dorinte implinite. In mijlocul acestei Sfinte Biserici se afla Izvorul Tamaduitor a carui legenda este legata de otomanul caruia I sa vindecat fiul capatandu-si vederea.
La Final de excursie facem cumparaturi de la METRO: cum bine stim, vinurile bulgaresti sunt renumite si premiate la Festivaluri Internationale de renume, la fel si zacusca sau alte bunatati pe baza de legume. Un ghiudem autentic il gasim tot aici.
Cu bucuria in suflet, impliniti si multumiti de aceasta zi, ne indreptam care frontiera pentru intoarecerea in Bucuresti .

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Bine de stiut :
* Trecerea frontierei se face in baza cartii de identitate sau a pasaportului.
* Toate intrarile la obiectivele turistice in Bulgaria se achita in moneda nationala – leva !!!
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3155

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320; office@saratravel.ro / 021.450.90.26

Stoc epuizat