Excursie Balcik & Asezarile Rupestre AlAdja. 02 oct . 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Excursie Balcik & Asezarile Rupestre AlAdja. 02 oct . 2021

sold out

Mult asteptata excursie in Bulgaria, prilej de revedere, relaxare, reincarcare a bateriilor.
Eternul si romanticul Balcik, parfumat cu miros de trandafiri, placerea si bucuria zilei petrecuta in natura.
Manastirea rupestra AlAdja, acest multe calcaros, plin de istorie , incarcat cu rugaciunea atator sihastri! Loc benefic de reculegere si regasire! Degustare de vinuri la Cramele Reginei Maria.

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat si vizitele mentionate in program,
– Taxele de drum,pod, parcari.
– Ghid autorizat insotitor de grup.

Servicii contra-cost:
– Cheltuieli personale,
– Masa de pranz

SHARE
  • Excursie in:Bulgaria
  • Data : oct. 02 - oct. 02
  • Tarif / Pers. :

    160 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Ne intalnim la ora 06:30  la Dealul Patriarhie. Iesirea din tara este prin Vama Veche. Ne oprim la Balcik, vizitam frumoasa gradina Botanica, toata gandita de Regina Maria, impodobita frumos cu plante rare, flori multicolore, mini gradini cu trandafiri din cei mai parfumati, fantani si ochiuri de apa captate din multutidinea de izvoare.
Balcik, eternul oras al elegantei si visarilor, cunoscut ca si Coasta de Argint, locul de inspiratie al pictorilor, a oamenilor de arta. Balcikul este locul prin care a trecut George Enescu, Nicolae Tonitza, Theodor Pallady si multi altii. Mai vizitarea Palatul Reginei Maria,  Crama cu vinuri produse dupa retetele Reginei, degustare si cumparaturi alese care pot fi facute doar in magazinul cramei. E timpul sa ne gandim si la cei de-acasa, prilej cu care ne indreptam catre suveniruri si multe produse locale, in bazarul unde rasuna graiul romanesc.
Continuam cu Manastirea rupestra AlAdja, una dintre cele mai vechi din Bulgaria. Se spune ca ar fi vorba de sec al V-lea chiar, dar documente oficiale au aparut in sec al XII-lea.
Experienta zilei, revenirea in Bulgaria ne-au umplut inimile de bucurie si pace sufleteasca.
Revenim in tara la orele serii.

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Bine de stiut :
* Trecerea frontierei se face in baza cartii de identitate sau a pasaportului.
* Toate intrarile la obiectivele turistice in Bulgaria se achita in moneda nationala – leva !!!
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320; office@saratravel.ro / 021.450.90.26

Stoc epuizat