Excursie 1 zi Templul Dorintelor Sinca Veche. 20 dec. 2020
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Excursie 1 zi Templul Dorintelor Sinca Veche. 20 dec. 2020

sold out

Excursia de astazi o numim ‘o zi pentru mine’, o zi in care calatorim catre speranta, catre nou si innoire. La Templul Dorintelor de la Sinca Veche, astazi orice dorinta pusa, se adevereste- asa se spune, mai ales localnicii locului dau marturie despre acest loc incarcat de mister.
Calatorim cu gandul intre mit si realitate. Vizitam acest lacas incarcat de energie speciala, pozitica, cunoscut si ca templu dacic al Ursitelor, specialistii vorbesc despre o vechime a locului este de peste 7000 de ani.
Intr-o zi unica in an, dorintele ni se vor implini: intram in Templul Ursitelor de la Sinca Veche, sfidam frigul de afara si ne bucuram de atmosfera calda din autocarul confortabil, alaturi de tovarasii de excursie cu care ne revedem sau legam prietenii noi cu cei pe care azi ii cunoastem.

Servicii incluse:
– Transport autocar clasificat minim 3* cu aer conditionat
– Ghid autorizat coordonator de grup

Servicii contra-cost:
– Cheltuieli personale
– Intrarile la obiectivele vizitate(daca este cazul).

Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.

Gratuitati:
– Copii intre 0 si 5,99 ani- Gratuit

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : dec. 20 - dec. 20
  • Tarif / Pers. :

    115 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Ne intalnim la ora 07:00 la Dealul Patriarhiei si plecam la Drum: In jurul datei de 20 decembrie are loc Solstitiul de iarna, inceputul iernii astronomice, cand noaptea este cea mai lunga din an.
Haideti sa ne implinim dorintele la Templul Ursitelor de la Sinca Veche !
O zi altfel, petrecuta la Templul Dacic al Ursitelor de la Sinca Veche cand energiile se deblocheaza, moment cand cerurile se deschid, si dorintele se implinesc. Vizitam stravechiul loc de rugaciune, reculegere si regasire de la Sinca Veche, Urcam si la Manastire. Suntem in pragul sarbatorilor care bat la usa, in lumea povestilor despre Mos Craciun si astfel, putem sa facem la Brasov ultimile cumparaturi in prag de sarbatori. Avem de unde alege, magazinele din centrul Brasovului, pline cu bunatati, ne satisface orice dorinta. Dam o fuga pe strada pietonala grabiti parca sa nu pierdem ceva din vedere, sa nu uitam sa ne facem cate un dar chiar si noua personal.
Daca ne ramane timp, urcam cu telecabina sa vedem Brasovul de pe Tampa.
Asa o zi magica, tot sa avem mai mereu.
Seara ajungem acasa plini de bucuria zilei, de noutatile aflate si vazute azi, cu bratele plini de bunatati.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Bine de stiut :
Este plina iarna si de aceea trebuie sa ne protejam de frigul de afara : recomandam imbracaminte calduroasa care ne protejeaza de frig si ger, sa nu uitam caciula si manusile.
Pauza de masa lipseste din program astfel ca va fi necesar un pachetel si apa, sau servirea mesei in timplul alocat vizitei in Brasov.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320; office@saratravel.ro / 021.450.90.26

Stoc epuizat