Excursie 1 zi Lacul Sf. Ana & Rezervatia Tinovul Mohos. 04 sept. 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Excursie 1 zi Lacul Sf. Ana & Rezervatia Tinovul Mohos. 04 sept. 2021

sold out

Evadare in Natura.

Lacul vulcanic Sf Ana si Tinovul Mohos, sunt considerate comori rare, comori naturale ale Europei. Plecand de la lac, traversam o sa larga si ajungem la Tinovul Mohos. Aici natura si-a pus imaginatia la contributie si a redat acest peisaj unic.
Trecand prin Valea Prahovei, ne bucuram si de aceasta zona turistica, fie doar privind pe fereastra, si ne incarcam sufletele cu frumos. Sa ne bucuram impreuna de aceasta zi minunata, colorata.

Servicii Incluse:
– Transport autocarul/ midiautocar
– Ghid Coordonator de grup
– Taxele de poduri, parcari si autostrazi

Servicii contra-cost:
– Intrari la obiective turistice
– Intrarea in Rezervatia naturala
– Ghizi Locali (daca este cazul)
– Cheltuieli personale
– Mesele, bauturile alcolice si non alcolice la mese.

Reduceri:
* Reducere de Grup: pentru plata integrala grup 10 persoane, cea de-a 11 persoana primeste gratuitate integrala;
* La achitarea integrala pentru 5 pers., reducerea este de 3%,
* La achitarea integrala pentru 8 pers, reducerea este de 4% ( nu se cumuleaza cu alte inscrieri ale altor grupuri/ minigrupuri si nici cu alte reduceri)
* Important: daca apar renuntari ale persoanele inscrise in cadrul unui grup de reducere, grupul va pierde integral reducerea si tariful va fi cel de baza al excursiei.

Gratuitati:
– Copii intre 0 si 5,99 ani- Gratuit

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : sept. 04 - sept. 04
  • Tarif / Pers. :

    150 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Ce facem astazi:
La ora 06:00 se pleaca de la baza Dealului Mitropoliei si la ora 06:10 de la statia Metrou Victoriei( bd Aviatorilor).
Gandul de relaxare devine din ce in ce mai pronuntat pe masura ce se schimba reliefulsi intram in frumosul decor montan din Valea Prahovei. Astazi profitam din plin de excursia care imbina muntele cu lacul si Rezervatia Naturala Tinovul Mohos. Despre Rezervatie, sau Turbarie circula legendele cum ca aici intalnim mici ochiuri de apa care nu au fund.
Tinovul Mohos inseamna Lacul cu Muschi: intram in aceasta rezervatie si pasim doar pe potecile amenajate.
Intrarea in rezervatie se face printre brazi si iarba, care brusc devine doar muschi si in locul brazilor mareti apar pini mai pitici, tufe de merisor de munte, rozmarin salbatic si bumbacarita. Datorita stratului de muschi care in unele zone ajunge si la 20 metri, totul fiind imbibat cu apa, atunci cand pasim, vedem schimbarea din jurul nostru. Tinovului Mohos are plante unice in Romania, cum sunt carnivorele (roua cerului, considerata regina tinovului), ruginare este planta de 10 ori mai otravitoare decat matraguna. Intalnim 20 de specii de muschi de turba, trestia de camp, rachita, pinul silvestru, mesteacanul pitic si mesteacanul pufos. Daca ce am vazut pana acum nu ne-a fascinat indeajuns, cu siguranta cand vedem cele 2 lacuri ale rezervatiei vom fi doar cu gandul la relaxare si visare. Peisajul care se oglindeste in luciul nemiscat al apei are o stralucire aparte.
Mergem catre Lacul Afanta Ana, intram pe pontonul amenajat deasupra apei si imaginar suntem inconjurati de pestii care ajung pana la mal. Pesti de diferite marimi, care mai decare parca vor sa ne transmita un bun venit. Nu stii unde sa privesti mai degraba: la peisajul in culori, la pestii care-ti dau binete, la tine insuti sau la aceasta zi de vacanta binemeritata.
Intoarcerea catre casa vine cu amintirea unei zile de neuitat. Sosire in Bucuresti la orele serii.

Mentiune :
Daca timpul permite, putem vizita si alte obiective situate in traseul nostru.

Conditii de Inscriere si participare :
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13BTRLRONCRT0328438901.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de oragnizarea cat mai buna a perioadei de vacanta.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Important!
– In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, de a o reprograma, sau de a oferi posibilitatea inscrierii la un program similar.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice sunt diferite functie de sezonalitate
– Prezentul program este parte integranta a contractului de calatorie incheiat.
– Agentia de turism informeaza turistii participanti asupra tarifelor aproximative pentru intrari la muzee, ferryboaturi, safary, barci sau alte activitati extra, dar nu incaseaza si nu garanteaza aceste tarife care se achita la fata locului de catre turisti.
– Orice modificare ce poate aparea cu privire la restrictionarea calatoriilor care ar aduce dupa sine anularea excursiei, de comun acord cu agentia, aceasta se reprogrameaza la o data ulterioara.
– Daca se alege efectuarea platii- partial sau integral- indiferent de suma, prin intermediul bancar, acest lucru reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de calatorie (disponibil pe siteul www.excursiireusite.ro).
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestări servicii.

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti , pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc. – Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3155, valabila pana la data de 03.01.2022.

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.

Stoc epuizat