Craciun in Maramures. 23-27 dec. 2020
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Craciun in Maramures. 23-27 dec. 2020

sold out

Maramuresul in Povesti de Craciun, 5 zile de iarna cu traditii.
Ce poate fi mai frumos de Craciun, decat sa participam la datinile si obiceiurile minunate din acest colt de tara; taiatul porcului,acest obicei mai vechi decat dacii, mancaruri traditionale, colinde, vizite la manastiri, plimbarea in plina iarna cu Mocanita si multe alte activitati.
In ziua de Craciun, participare la slujba la Manastirea Moisei.

Servicii incluse:
– Transport cu autocarul clasificat, cu aer conditionat;
– 4 nopti cazare cu demipensiune 3* ( inclus mic dejun, cina, bauturile alcolice, apa)
– Masa Festiva de Craciun cu bucate alese, palinca si o carafa de vin la 2 persoane
– Ghid autorizat – coordonator de grup
– Palinca acompaniaza serile si indulceste sufletele vesele!

Servicii contra-cost:
– Plimbarea cu mocanita
– Biletele de intrare pentru obiectivele turistice
– Alte bauturi si cheltuieli personale
– Programul artistic al ceterasilor

Reduceri :
– Reducere de 8% pentru achitarea integrala pana la 02 noiembrie 2020!
– copii pana in 09,99 ani in camera cu parintii, fara pat supp : – 40%
– copii intre 10 si 13,99 ani in camera cu parintii, pat supp : – 20 %

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : dec. 23 - dec. 27
  • Tarif / Pers. :

    1,620 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Miercuri, 23 dec – Plecare la ora 06:00 de la Dealul Patriarhiei, pe traseul Bucuresti – Brasov – Sighisoara – Targu Mures – Bistrita – Moisei. Vizita la Targu Mures unde ne delectam cu o cafea aromata la Atelierul de Cafea si vizitam Scara Rakoczi, care urca direct in Cetate – scurta vizita a Cetatii. Continuam traseul nostru catre Maramures. Cazare si cina Moisei, pensiunea Lido 3*.

Ziua 2

Joi, 24 dec – Mic dejun Intarziat. La ora pranzului ne pregatim de taierea porcului, participam activ la aceasta traditie la care satul maramuresean freamata de pregatiri. Daca gerul nu se lasa induplecat decat cu o oiaga de horinca, atunci noi o luam si pe-a doua! Traditia taiatului porcului este la fel de veche precum Dacii Liberi si nu se lasa uitata nicicum. Clinchetul paharelor de horinca vor rasuna in amintirile noastre pana vom reveni din nou in Maramures. Pomana porcului este rasplata participantilor la aceste pregatiri. Seara o incepem prin impodobirea bradului la care fiecare trurist participa, iar atunci cand pune in brad un globulet, odata cu el isi pune si o dorinta. Primim colindatori, primim, primim. Inainte de incheierea serii, la cina servim o ciorba fierbinte care ne trimite la culcare multumiti si obositi dupa o zi in aer liber combinata cu impodobitul bradului si primirea uratorilor.

Ziua 3

Vineri – ziua Sfanta de Craciun, 25 dec – Nimic mai frumos si mai autentic decat petrecerea zile Sfinte de Craciun, a Nasterii Domnului, in Maramuresul plin de traditii, de bucate alese, horinca care ne horeste si ne veseleste. Optional, particim la slujba de Craiun la Manastirea Moisei. Pranzul de Craciun, alaturi de gospodarii pensiunii, cu colindatori care vin sa colinde in graiul maramuresean. Zi speciala de mare sarbatoare, zi de bucurie pentru toti crestinii. Cazare si cina pensiune 3*.

Ziua 4

Sambata, 26 dec – Mic dejun, a doua zi de Craciun plecam a colinda, a ne plimba cu Mocanita in decorul iarnii, pe Valea Vaserului unde calatorim pe calea ferata forestiera, cea mai spectaculoasa calatorie cu trenul, cu peisaje din basmele de iarna. Cu caciulile pe frunte si fularul la gat, poposim la statia Paltinul unde ne incarcam bateriile degustand diferite produse locale. Vizitam Manastirea Barsana, cea mai impresionanta manastire maramureseana, biserica de Lemn din Rozavlea. Intorsi la pensiune, savuram cina si ne pregatim de somn.

Ziua 5

Duminica , 27dec. Micul dejun si gata de drum catre casa. Ne oprim sa ne relaxam si facem o plimbare prin centrul vechi al Brasovului care se pregateste de intrarea in noul an. Cumparaturi, cadouri, amintiri din Brasov pentru cei dragi, pentru noi si gata cu vacanta de Craciun, ne indreptam catre Bucuresti unde ajungem la orele serii.

Supliment camera single :400 lei

Tariful afisat este final (fara costuri ascunse), indiferent de numarul de participanti, pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii !!!

Conditii de Inscriere si participare :

Conditii de plata / anulare
Orice persoana care plateste un avans de 800 lei din contravaloarea pachetului turistic, este turist inscris la excursie.
Se va achita diferenta dupa cum urmeaza: 520 lei pana la 02.12.2020 si ultima rata de 300 lei pana la 10 decembrie 2020.

In cazul anularii/renuntarii la excursie, penalizarile sunt dupa cum urmeaza:
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intre data inscrierii si 20 noiembrie 2020.
b) 80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intre 21 noiembrie si 02 decembrie 2020.
c) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face incepand cu data de 03 decembrie.2020.

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite care apar si pe contractul de calatorie, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari.
– La modificare de nume de participanti se aplica o taxa de 10% din costul total al pachetului turistic.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, in care precizati nume, CNP, adresa si numarul de telefon dupa care vi se intocmeste factura si contractulde calatorie: Plata primei rate ( a avansului de 800 lei) se face la momentul rezarvarii.
– Se poate Plati in 2 sau 3 rate la sediul agentiei Sara Travel sau prin Transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar. – Ultima rata se plateste pana in data de 10 dec. 2020.

Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international, autocare cu aer conditionat, scaune rabatabile, instalatie audio/video.

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3061

NOTA: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Contact : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / Tel./ Fax: 021.450.90.26.

Stoc epuizat