Cheile Nerei- Clisura Dunarii. 17-19 sept. 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Cheile Nerei- Clisura Dunarii. 17-19 sept. 2021

sold out

– Plata se poate efectua cu vouchere si carduri de vacanta –

Vizitam Parcul National Cheile Nerei, cu bogatia de lacuri turcoaz, cascade care isi fac loc printre calcarele jurasice, tunelurile, peisaje incantatoare.
vizitam in aceasta excursie Cascada Bigar, Cheile Minisului Cheile Cernei, Defileul sau Clisura Dunarii.
Frumoasa croaziera pe Dunare in Cazanele Mici si Cazanele Mari, Tabula Traiana, acest incredibil Strajer Bimilenar, Pesterile Ponicova si Grota Veteranilor sunt locuri pe care nu le uitam niciodata.
Ne reintalnim cu statiunea Herculane, care ne poarta cu gandul la vremea cand au fost descoperite apele termale, atat de binefice, curative, Tg Jiu care vorbeste despre Brancusila prezent, Craiova, al carei Ban a fost chiar si Mihai Viteazul, are multe de spus in fata turistilor, chiar si povestea lui „Papura Voda” si a lui „Pazvante Chiorul”. Haideti sa ne bucuram impreuna de o excursie reusita!

Tariful incude :
– Transport cu autocarul clasificat la 3* aer conditionat, scaune rabatabile;
– Cazare 2 nopti ;
– Mese : 2 mic dejun ;
– Ghid  coordonator de grup .

Tariful nu include :
–  Croaziera pe Clisura Dunarii
–  Cheltuielile personale.
– Intrarea in Parcul National Cheile Nerei

Supp. camera sgl : 140 lei
Reduceri :
– Copil 02 – 05,99 ani cazat in camera cu 2 adulti– 285 lei si va avea loc in autocar, fara  pat separat in camera parintilor;

– Copil 06 – 09,99 ani cazat in camera cu 2 adulti– 330 lei,loc in autocar si pat separat in camera;

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : sept. 17 - sept. 19
  • Tarif / Pers. :

    560 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Intalnire la  ora 06.30 la baza Dealului Mitropoliei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Craiova – Drobeta Turnu Severin.
In Craiova scurta oprire pentru a vizita Parcul Romanescu, aflam povestea Podului suspendat si a Castelului Fermecat de pe fosta mosie a familiei Bibescu. Continuam traseul si la intalnirea cu batranul fluviu la Drobeta Turnu Severin, intram in ritm de  vals pe Defileul Dunarii. Croaziera pe Clisura Dunarii in Cazanele Mici si Cazanele Mari, Vedem Tabula Traiana, Pestera Ponicova si Grota Veteranilor. De asemenea admiram Statuia lui Decebal, aceasta sculptura masiva in stanca. Ne va impresiona silueta delicata dar ferma a Manastirii Mraconia, care pare a fi construita jumatate deasupra apelor Dunarii si Jumatate are legatura trainica cu uscatul. Cazare si cina la Drobeta Turnu Severin pensiune/ hotel 3*.

Ziua 2

Dupa micul dejun, strabatem Clisura Dunarii in amonte si deodata intalnim satul Lacustru cu casele de vacanta construite exotic, deasupra apelor Dunarii, loc de relaxare unde facem un scurt popas. Astazi intram in Parcul National Cheile Nerei- drumetie in traseul Tunelelor, pana la Podul Beiului. O zi speciala, solicitanta, unde descoperim locuri din natura deosebite, colorate in verde-smarald, cand vorbim de apele lacurilor si verde profund daca privim vegetatia neatinsa. Cascada Bigar si Valea Minisului nu pot fi ratate si astfel ziua o incheiem cu acesta traseu, dupa care ne indreptam catre cazare.

Ziua 3

Autocarul este pregatit de drum si ne poarta prin Cheile Cernei, dar mai intai o scurta trecere in revista a Statiunii Herculane. Cheile Cernei cu frumusetea lor spectaculoasa, incanta orice turist care le strabate. Neumblate si parca salbaice, cu vegetatie tipica de munte, aer mereu proaspat, ne dau o buna dispozitie si dorinta de a reveni pe aceste plaiuri. La Targu Jiu intram in Parcul Brancusi prin Poarta Sarutului, Pe Aleea Scaunelor, pana la Masa Tacerii. O scurta plimbarea pe Faleza Oltului si continuam calatoria spre Bucuresti unde ajungem la orele serii.

Inscrierea si plata excursiei:
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13 BTRL RONC RT03 2843 8901.
– Se poate plati cu vouchere si carduri de vacanta ( se achita suma integral, nu se accepta rate)
– Se poate plati in in rate : 50% la inscriere, restul sumei cu 10 zile inaintea datei de plecare.
– Turistul care a achitat avansul ( 50% din valoarea totala), este turist inscris la excursie.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Informatii Oferta:

Important :
– Nominalizarea hotelurilor / pensiunilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului coordonator de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Agentia NU organizeaza partaje.

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc.
– Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3155 perioada de valabilitate: 04.01.20210-03.01.2022

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26

Stoc epuizat