Cascada Lotrisor & Plimbare cu vaporasul pe Raul Olt. 05-06 iunie 2021
Excursii reusite prin Sara Travel > Tours > Excursii arhivate > Cascada Lotrisor & Plimbare cu vaporasul pe Raul Olt. 05-06 iunie 2021

sold out

– Plata se poate efectua cu vouchere si carduri de vacanta –

Petrecem doua zile incantatoare pe Valea Oltului, navigam pe Olt- plimbare cu vaporasul-, ne relaxam la piscina hotelului, admiram una dintre cele mai frumoase cascade, vizitam manastiri vechi de secole.

Servicii Incluse:
– Transport autocarul/ midiautocar
– Cazare 1 noapte
– Mic dejun
– Ghid Coordonator de grup

Servicii contra-cost:
– Intrari la obiective turistice
– Plimbarea cu vaporasul ( catamaranul) pe Olt : 20 lei/pers
– Ghizi Locali (daca este cazul)
– Cheltuieli personale
– Mesele, bauturile alcolice si non alcolice la mese.

Reduceri :
* Copii intre 2 si 7 ani : 150 lei in camera cu 2 adulti
* Copii intre 7 si 10 ani : 200 lei cu pat suplimentar, in camera cu 2 adulti
Gratuitate : Copii intre 0 si 2 ani

SHARE
  • Excursie in:Romania
  • Data : iun. 05 - iun. 06
  • Tarif / Pers. :

    330 lei

Stoc epuizat

Ziua 1

Sambata – Intalnirea cu grupul la baza Dealului Patriarhiei si plecare la ora 06:30. Intrand in Defileul Oltului, curiosi sa vedem o Cascada artificiala, ne indreptam catre locul cu pricina: Cascada Lotrisor din Muntii Lotrului, curge de la o inaltime de 30 metri, iar altitudinea locului este de 485 – 515 metri. Drumetia de la soseau principala pana la cascada, o facem pe drumul forestier care in anii 70 a fost creeat special si tot atunci a fost deviat cursul raului care trece prin tunelul sapat in stanca si formeaza aceasta frumoasa cadere de apa. Vizitam Manastirea Turnu, nu departe de drumul european, se afla aceasta veche manastire, de peste 6 secole. Suntem nerabdatori sa ne reintalnim la piscina dupa formalitatile de cazare, hotel 3* in Caciulata.

Ziua 2

Duminica – Micul dejun. Pentru doritori, inca o baie la piscina, iar la ora 10:30 ne intalnim cu grupul pentru a face frumoasa plimbare cu catamaranul pe raul Olt. Distractia dureaza 50 minute, plecam de la Izvorul 1, ajungem pana la Hidrocentrala Cozia, ne intoarcem catre Manastirea Cozia pe care o admiram de aceasta data de pe rau si revenim la locul de debarcare. Pe drumul de intoarcere poposim pe ostrov si vizitam Manastirea Ostov, sau ” Manastirea dintre Ape”.De remarcat si aici vechimea locului dar si evenimente marcate precum: intrarea in randul calugarie a sotiei lui Neagoe Basarab- Doamna Despina- purtand numele de Maica Platonia si mama lui Mihai Viteazul cu numele de Teofana.
Revenim acasa la orele serii.

Inscrierea si plata excursiei:
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
– Pentru a efectua rezervarea, e suficient transmiterea unui e-mail : office@saratravel.ro, sau SMS sau WhatsApp la numarul 0766409186: precizati nume/prenume, CNP, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul : Plata se face la momentul rezarvarii si se achita la sediul agentiei Sara Travel, sau transfer bancar : depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar: IBAN RO13 BTRL RONC RT03 2843 8901.
– Se poate plati cu vouchere si carduri de vacanta ( se achita suma integral, nu se accepta rate)
– Se poate plati in in rate : 50% la inscriere, restul sumei cu 10 zile inaintea datei de plecare.
– Turistul care a achitat avansul ( 50% din valoarea totala), este turist inscris la excursie.

Transport:
Informatii despre calatoria cu autocarul :
– Autocarele/ midiautocarele destinate excursiilor sunt dezinfectate zilnic, la bordul acestora se pune la dispozitia turistilor dezinfectanti pentru maini. Masinile au scaune rabatabile si cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
– Soferii autocarelor/midiautocarelor detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.
– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare comunicat de agentiei, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii. Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar loculindicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
– In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
– Buzunarul-plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti.
– Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
– Cu noi sunteti in siguranta: Transportatorul agreat de Sara Travel indeplineste conditiile legale pentru transport intern si international.

Informatii Oferta:

Important :
– Nominalizarea hotelurilor / pensiunilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
– Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
– Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul ghidului coordonator de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.).
– In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
– La Obiectivele turistice unde se necesita ghid, acesta va fi platit odata cu biletul de intrare.
– Preturile biletelor de intrare la obiectivele turistice si a altor activitati de inchiriere a altor mijloace de transport cum sunt Jeep-urile, barcile si altele, sunt diferite functie de sezonalitate, agentia nu incaseaza si nu vinde bilete de intrare la obiectivele turistice. Agentia Sara Travel informeaza turistii cu privire la costurile aproximative ale biletelor de intrare.
– Agentia NU organizeaza partaje.

Eventuale evolutii de tarife:
– Preturile agreate mentionate in oferta de excursie pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
– Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb valutar, cresteri ale pretului petrolului, etc. – Daca tariful final de vanzare depaseste o crestere mai mare de 8%, turistul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
– Reducerile de tarife se pot face in cazul unor promotii primite de la partenerii externi sau agentia de turism decide aceste reduceri. Reducerile sunt limitate, valabile pe un termen stabilit si pentru un anumit numar de locuri. – Reducerea/ promotia poate inceta fara obligatia din partea agentiei de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare in promotia respectiva.
– In acelasi timp agentia de turism nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, fata de turistii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un tarif mai mare. Chiar in cazul avansurilor achitate, plata finala se efectueaza conform tarifului inscris la intocmirea contractului de calatorie, respectiv la achitarea avansului.

Servicii ghid / coordonator de grup:
1. Agentia Sara Travel asigura ghid coordonator de grup pe perioada circuitului/ excursiei, vorbitor de limba romana.
2. Ghidul urmareste ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in cazul exista neconcordante fata de programul excursiei, ghidul depune toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
3. In tururile de oras incluse in program/ obiective turistice vizitate, se folosesc ghizi locali vorbitori de limba engleza. Ghizii locali isi termina serviciile odata cu terminarea programului de vizitare a orasul / obiectivului turistic.
4. Ghidul coordonator de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Protectia datelor cu caracter personal:
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii ( transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

Acte necesare : carte de identitate

Agentia Sara Travel detine polita de asigurare in caz de insolvabilitate seria IF-i nr 3155 perioada de valabilitate: 04.01.20210-03.01.2022

NOTA:
A. Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.
B. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Rezervari : 0766.409.186 / 0721.134.320 / office@saratravel.ro / 021.450.90.26

Stoc epuizat