office@saratravel.ro    Acceptam tichete de vacanta

Acvariul din Istanbul

Acvariul din Istanbul

O lume turcoaz, foarte aproape de noi ! Asa parca ar fi cea mai potrivita eticheta pentru Acvariul din Istanbul. Este cel mai mare Acvariu din Turcia, deschis in iunie 2011, este situat in centrul comercial Aqua Florya. Din punct de vedere tematic, este unul dintre cele mai mari acvarii din lume.

Acvariul din Istanbul gazduiește 17.000 de creaturi specii care traiesc in mare. Din punct de vedere tematic, intalnim specii din foarte multe zone. Acvariul este compus din 16 zone tematice diferite, de la Marea Neagra la Oceanul Pacific, dar si o zona tropicala, care contine specii de pesti din intreaga lume.

Mai mult, Istanbul Aquarium gazduieste primii pinguini polari ai Turciei, precum si rechinul tigru de nisip si pirania cu burta rosie.

Istanbul Aquarium are si un magazin online unde putem cumpara suveniruri.

Ce se poate vedea la acvariul din Istanbul?
Temele create in conformitate cu caracteristicile culturale, istorice si arhitecturale ale spatiului pe care il reprezinta sunt imbogatite de elemente decorative adecvate, jocuri interactive, filme si grafica vizuala care ofera informatii detaliate despre aceste spatii. Mai mult, temele sunt sustinute de sisteme de sunet si iluminare care sunt in concordanta cu spatiile.

Putem vedea unele dintre cele mai periculoase animale din lume in Istanbul Aquarium, cum ar fi anaconda lunga de 2,5 metri, rechini, pirania si numeroase alte vietati care traiesc in mare si pe uscat.

In zona de acvariu principal, putem vedea de asemenea, cea mai mare creatura din acvariu, un rechin dintr-o specie rara, care datează din vremurile dinozaurilor si pestii clown ocellari.

Apoi, haideti sa ne bucuram de putin timp liber in centrul comercial, unde ne asteapta 4 etaje de magazine, restaurante si cafenele. daca suntem in cautare de marci locale si internationale, inclusiv Lacoste, GAP, Mango, Marks & Spencer, e momentul sa facem o vizita magazinelor dedicate.

 

Cauti idei de excursii, vacante sau concediu?

Excursii & concedii in Bulgaria
Excursii & concedii in Albania
Excursii & concedii in Maramures
Excursii de o zi

Lista completa a excursiilor organizate de SARA TRAVEL este disponibila aici
http://www.excursiireusite.ro/lista-excursii/