Politica de confidentialitate a datelor personale.

S C Sara Voiaj SRL-D, – Agentia de turism Sara Travel- , in conformitate cu standardele propuse si atinse ale calitatii serviciilor oferite dumneavoastra turistilor, a confidentialitatii datelor dumneavoastra personale, administreaza toate informatiile personale furnizate pe timpul studierii dumneavoastra a paginilor web : www.excursiireusite.ro; www.pelerinajieftin.ro , in concordanta cu dispozitiile legale stabilite de Legea nr. 677/2001 – “Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date” (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001).

Pornim de la premisa ca prin completarea campurilor/chestionarelor/actelor…” din cadrul paginilor web  www.excursiireusite.ro ; www.pelerinajieftin.ro care solicita datele dvs. personale (date furnizate de dvs. in mod deliberat) va dati acordul ca Sara Travel sa inregistreze/administreze si sa interpreteze aceste date  in scopul precis si unic, pe o durata specifica tranzactiei serviciilor solicitate agentiei de turism Sara Travel.
Mentionam explicit ca Sara Travel, prin colectarea/administrarea si interpretarea datelor dumneavoastra personale, vine in completarea asteptarilor dumneavoastra cu privire la serviciile oferite de agentia de turism. 

Confidentialitate :
Inregistrarea datelor:  
Studierea informatiilor de pe website-urile  www.excursiireusite.ro; www.pelerinajieftin.ro  nu presupune colectarea nici unui tip de date personale, acest lucru intamplandu-se doar cand se completeaza formulare speciale de rezervare in urma carora se emit documente fiscale ( factura, chitanta), contractul care se incheie cu turistul, vouchere , bilete avion si alte documente de calatorie, in cazul serviciilor in care sunt necesare acestea .

Administratorul website-ului www.excursiireusite.ro si www.pelerinajieftin.ro, foloseste provizoriu pentru o buna functionare tehnica  urmatoarele informatii ce nu contin date personale, aceste informatii apar automat administratorului de site:
– adresa de internet de protocol (IP)
– denumirea domeniului (URL) 
– datele de accesare
– file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL)
– codul HTTP al parolei raspuns
– datele paginii web de unde se face accesarea
– cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii
– data vizitarii
– datele paginilor parcurse, respectiv 
– denumirea browserului.

Newsletter: Va puteti abona la newsletter, acesta va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii atat despre ofertele turistice – noutati, speciale, last minute, early booking.

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.excursiireusite.ro; www.pelerinajieftin.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Sara Travel in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Utilizarea datelor si transmiterea acestora :
Conform legislatiei in vigoare Sara Travel, de cate ori doreste sa utilizeze si alte informatii in plus fata de cele specificate mai sus, va instiinteaza si va solicita aprobarea dvs cu privire la acest lucru, in aceelasi timp oferindu-va posibilitatea de a reveni oricand asupra incuviintarii dumneavoastra cu privire la datele personale.

Sara Travel se angajeaza sa nu transmita unei terte persoane datele dvs personale cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege. Sara Travel va aduce la cunostiinta ca poate utiliza datele dvs personale printre altele in urmatoarele situatii:
– cercetarea  si analizarea pietei
– analizarea obiceiurilor clientilor 
– intocmirea statisticilor vizitarilor
– comunicarea de informatii despre noile produse si servicii
– comunicarea de informatii despre diferite reduceri de preturi si oferte speciale
– rezolvarea reclamatiilor clientilor
– onorarea comenzilor dumneavoastra

Sara Travel va aduce la cunostiinta ca  administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afacere.
Numai furnizorul datelor in cauza poate da aprobarea de iesire de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri. Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002. 

Beneficiile in urma prelucrarii datelor personale:

– Sara Travel acorda suport profesionist in favoarea turistilor in ce priveste o rezervare, urmarire evolutie rezervare, modalitati si facilitati plata, consiliere pe tot parcursul derularii rezervarii, asistenta in strainatate
– crearea de oferte personalizate, oferte speciale, promotionale de sezon, creeare de oferte de grup

Securitatea datelor:

Agentia Sara Travel, pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale precum si a abuzurilor, se angajeaza sa foloseasca metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru turisti. Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a agentiei Sara Travel.

Informare :

Agentia Sara Travel ofera tot sprijinul si informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor cu caracter personal in urma unei cereri scrise.
In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-urilor declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele, ofertele si serviciile agentiei Sara Travel.
Agentia Sara Travel recomanda atentie : de pe website-urile www.excursiireusite.ro si www.pelerinajieftin.ro puteti fi redirectionat catre website-urile altor firme si organizatii pentru care Sara Travel nu isi asuma responsabilitatea fata de continutul si corectitudinea datelor comunicate de acestia, precum nici pentru protectia datelor dvs. In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are detinatorul paginii respective. 

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul site-ului apartin Agentiei de Turism Sara Travel, proprietate a S.C. Sara Voiaj S.R.L.-D. Materialul continut pe site este proprietatea Agentiei de Turism Sara Travel,sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele Agentia de Turism Sara Travel, precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in site sunt marci inregistrate ale Agentiei de Turism Sara Travel, sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Agentia de Turism Sara Travel isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza in orice moment Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui site, fara notificare prealabila catre utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Clauze de neraspundere :

Site-urile www.excursiireusite.ro si www.pelerinajieftin.ro au continut informativ. Sara Travel nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
Sara Travel nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Sara travel.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Agentiei Sara Travel.
Sara travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-urilor www.excursiireusite.ro si www.pelerinajieftin.ro  sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
Agentia Sara Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori. 
Sara Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Conditiile generale de rezervare si achizitonare servicii pe www.excursiireusite.ro si www.pelerinajieftin.ro:
Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Sara Travel si va intra in vigoare Contractul cu Turistul. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Sara Travel nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Agentia sara Travel pentru detalii complete.

Plati :
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate solicita plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul  Sara Travel. Agentia Sara Travel sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.  Sara Travel sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Sara Travel isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Anulari/Modificari :
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor sau a fiecarui pachet de servicii turistice in parte. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Sara Travel despre intentiile dvs.  In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. Sara Travel sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Sara Travel sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Sara Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor. 

Legislatia :  

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Sara Travel.
In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Sara Travel.
In cazul in care turistul este nemultumit de serviciile turistice primite, acesta are obligatia de a intocmi o sesizare in scris, clar si explicit, cu privire la deficientele constatate la fata locului, legate de realizarea pachetului de servicii turistice contractat, ce se va transmite prompt atat agentiei, reprezentantului local al acesteia, cat si prestatorului de servicii turistice (conducerii hotelului, restaurantului). Comunicarea telefonica a reclamatiei, catre reprezentantii dgentiei, nu scuteste turistul de obligatia intocmirii reclamatiilor in forma scrisa.
Sara Travel prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest document adresa de e-mail, numar de telefon, in scop de Marketing. Datele vor fi dezvaluite unor terti. Pe viitor, aceste date/datele adresa de e-mail, numar de telefon ne permit sa va tinem la curent cu produsele si noutatile agentiei noastra.

IMPORTANT! Agentia nu este responsabila pentru eventuale neconcordante care pot aparea intre informatiile din brosurasi informatiile din agentie. Informatiile primite in agentie au proritate. Imaginile prezentate pe site sau in alte materiale de prezentare/publicitate au caracter informativ.

Majoritatea siteurilor folosesc cookie-uri in browser.

http://www.excursiireusite.ro/ foloseste cookie-uri. Ne puteti contacta pentru orice detalii.

Important:

1. informatii despre cookie-uri (romana)
https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie

2. Google Analytics (engleza)
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

3. WordPress.org (engleza)
https://codex.wordpress.org/WordPress_Cookies

4. completare informatii (engleza)
http://www.aboutcookies.org/